TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2 - Zestaw Świąteczny i Na Święta - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39310)

arek_91 15.12.2005 15:48

Cytat:

Napisał Vanillienné
Ehh... nie da się zrobić mikołaja. Mikołaj sam przychodzi na początku imprezy noworocznej (około 20)

Da się zrobić Mikołaja, odpowiednie ubranie, broda itp. zostały wprowadzone do gry i w trbie tworzenia rodziny można od razu wybrać te elementy

Tomek 15.12.2005 16:59

Ja już nie wiem...

No tak jak napisałem przebeałem sima za mikołaja ale nic nowego się nie da zrobić a wigilia JEST osobna bo na którejś stronie czytałem że jest to kolacja z 4 dań i wtedy simowie wznoszą toast. Ale nie wiem może ja się mylę ale dzięki za pomoc.

^KaIsHa^ 16.12.2005 06:33

Yeah!

Yeah! Jest! Jest w sklepie! Pojechałam wczoraj! A za jakieś 9 dni ... to cudo będzie widniało na mojej półce! Oczywiście mówię o ... TS2: Święta !!! Yeah ! Jush sie nie moge doczekać!!!! :D :) :P

Hunter666 16.12.2005 07:02

Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniędzy jakie na nie wydaliście, czy lepiej czekać na "Open for business"? Wiem, że niektórzy są jeszcze nim podnieceni ale proszę o takie obiektywne głosy.

Pyziulka 16.12.2005 07:50

Cytat:

Napisał Hunter666
Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniędzy jakie na nie wydaliście, czy lepiej czekać na "Open for business"? Wiem, że niektórzy są jeszcze nim podnieceni ale proszę o takie obiektywne głosy.

Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniędzy. Jedyne co nowego mozna zrobić to pobawić sie fajerwerkami :P Jasne ze teraz jest realistyczniej bo wkońcu mogą być święta ale powiedzmy sobie szczerze - to samo można mieć z netu :P:P:P Zdecydowanie polecam czekanie na biznes ;)

Martynka

Kash 16.12.2005 11:56

Cytat:

Napisał Hunter666

Wiesz, to chyba zalezy, ile za to dasz. Jeżeli znajdzi się sklep, gdzie jest to za 40 zł, to się opłaca, a jak cena nie zejdzie poniżej 60 - to nie. Ale i tak fajnie jest ;)

^KaIsHa^ 16.12.2005 12:25

No ale...

No wiecie... Z waszego podejścia do sprawy to może i po co? Ale jednak po co kupować jedno jak można mieć 2? Ja dostane Święta na Święta ( ;) ), a Biznes pewnie na urodziny czy im. Hehe. No więc po co mieć jedno jak można mieć 2?? B)

Cocco 16.12.2005 19:03

Cytat:

Napisał Pysia
Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniędzy. Jedyne co nowego mozna zrobić to pobawić sie fajerwerkami :P Jasne ze teraz jest realistyczniej bo wkońcu mogą być święta ale powiedzmy sobie szczerze - to samo można mieć z netu :P:P:P Zdecydowanie polecam czekanie na biznes ;)

Martynka

Ale z neta nie ściągniesz Mikołaja, starego/nowego roczku i przyjęcia noworocznego :P.

nossace 17.12.2005 08:42

Co do dadatku - mi się podoba. Można zrobić taką przyjemną atmosferę. Chociaż Maxisi mogli by również czasem pomyślić zanim coś będą ogłaszać. Np. ta wielkanoc i Halloween. Fajna jest ta fryzura elfa :P I ten reniferek. Dla mnie bomba :P

Tomek 17.12.2005 12:48

Dobra nieważne, wróćmy do tematu.
Mieliście rację z tym mikołajem ale co do Wigilii to nie jestem pewien bo na jednej stronie czytałem że jest coś takiego jak Pieczeń Wigilijna ale to chyba bujda bo mój sim ma maximum gotowania i nigdy tego nie ma. Jeśli ktoś coś na ten temat wie to proszę pisać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:05.