![]() |
Cytat:
|
Ja już nie wiem...
No tak jak napisałem przebeałem sima za mikołaja ale nic nowego się nie da zrobić a wigilia JEST osobna bo na którejś stronie czytałem że jest to kolacja z 4 dań i wtedy simowie wznoszą toast. Ale nie wiem może ja się mylę ale dzięki za pomoc.
|
Yeah!
Yeah! Jest! Jest w sklepie! Pojechałam wczoraj! A za jakieś 9 dni ... to cudo będzie widniało na mojej półce! Oczywiście mówię o ... TS2: Święta !!! Yeah ! Jush sie nie moge doczekać!!!! :D :) :P
|
Ja mam tylko takie pytanie poza konkursem: czy to pseudorozszerzenie warte jest pieniędzy jakie na nie wydaliście, czy lepiej czekać na "Open for business"? Wiem, że niektórzy są jeszcze nim podnieceni ale proszę o takie obiektywne głosy.
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem nie wart tych pieniędzy. Jedyne co nowego mozna zrobić to pobawić sie fajerwerkami :P Jasne ze teraz jest realistyczniej bo wkońcu mogą być święta ale powiedzmy sobie szczerze - to samo można mieć z netu :P:P:P Zdecydowanie polecam czekanie na biznes ;) Martynka |
Cytat:
|
No ale...
No wiecie... Z waszego podejścia do sprawy to może i po co? Ale jednak po co kupować jedno jak można mieć 2? Ja dostane Święta na Święta ( ;) ), a Biznes pewnie na urodziny czy im. Hehe. No więc po co mieć jedno jak można mieć 2?? B)
|
Cytat:
|
Co do dadatku - mi się podoba. Można zrobić taką przyjemną atmosferę. Chociaż Maxisi mogli by również czasem pomyślić zanim coś będą ogłaszać. Np. ta wielkanoc i Halloween. Fajna jest ta fryzura elfa :P I ten reniferek. Dla mnie bomba :P
|
Dobra nieważne, wróćmy do tematu.
Mieliście rację z tym mikołajem ale co do Wigilii to nie jestem pewien bo na jednej stronie czytałem że jest coś takiego jak Pieczeń Wigilijna ale to chyba bujda bo mój sim ma maximum gotowania i nigdy tego nie ma. Jeśli ktoś coś na ten temat wie to proszę pisać. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:05. |