TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42620)

LepkiePaluszki23 08.06.2014 08:06

Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)

Zależy. Dzieci rodzą się do tej pory, aż będzie chłopiec. Czasami miałem 6 dzieci ( te 6 było chłopcem) :)

Quixley 07.07.2014 20:48

jak chcę określoną płeć to zapisuję grę przed samym porodem a potem włączam i rodzi aż do skutku xD

U mnie przeważnie 2
Czasem 1 jak mam nadmiar ludzi w krainie ;d

Laselight 22.07.2014 01:29

Zależy od rodziny. Jednak zazwyczaj 3, a mój rekord to 10 dzieci.

miłośniczka zwierząt 10.02.2015 13:06

U mnie różnie ostatnio mam rodzinkę z 10 dzieci. Ale mój rekord to 12 dzieci może kiedyś to pobije.

zjemcikota 10.02.2015 17:04

Raz miałam 6 i za cholerę nie wiem jak ja to ogarnęłam.:D

PanPilkaPL 15.02.2015 19:58

Ja wolę mieć bliźniaki, chociaż, gdyby wyprowadzić obydwóch, to historia byłaby niepełna.

BestTran1740 27.03.2015 16:49

hehe w rodzinie mam przeważnie koło 4 dzieci, a że trochę tych rodzin mam to ogólnie rzecz biorąc nazbierało się sporo. Jakos lubię operować większą ilością simów jak tylko na przykład jednostkami. Bardzo lubię jak się coś dzieje, Nie powiem jest troche roboty przy tylu dzieciaków :D

EDIT by Caesum: usunięta reklama.

Nusso 27.03.2015 17:56

Zazwyczaj trójka dzieciaków. Rekordu nie pamiętam, ale raz miałem 6 dzieci. Opiekunki robiły tak: jedna dawała dziecko na krzesełko, a druga zabierała i ta pierwsza nie miała co z jedzeniem zrobić i stawiała na podłogę. :)

Lysandra 08.06.2015 19:12

Bardzo często moje simy mają po dwoje dzieci, czasami tylko jedno. Powyżej trojga - prawie nigdy. :P A mój rekord to chyba szóstka dzieci. Masakra była, nie lubię grać na raz tyloma simami.

Madame Marmolini 23.07.2015 13:00

Ja mam podobnie, ale to zależy od wielkości domu, rzecz jasna. Raz chciałam, by simy miały jedno dziecko, a urodziły się bliźniaki i musiałam przebudowywać. Generalnie to simy mają jedno, lub dwoje dzieci, czasem troje. Choć zdarzały się i takie przypadki, że był cały klan:dontsay: Mój rekord to dwanaścioro dzieci jednej pary:yikes: Simka osiem razy była w ciąży. Cztery razy urodziła bliźniaki (trzy z bliźniaczych ciąż były kodowane). jedno dziecko odebrała mi opieka społeczna:(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:40.