![]() |
Odp: Czy naprawdę masz oryginalną grę? Sonda
Ja kiedyś PRÓBOWAŁAM ściągnąć TS2 Pets, alesię nie dało (błąd czy co?) Teraz mam wszystkie Oryginałki ((The Sims 2 tesh)łącznie z Zwierzakami i pożyczonymi od koleżanki CPR)
|
Kupiłam TS2 i dodatki za swoją ciężko zarobioną krwawicę. Jedyne, co mam nielegalne, to emulator, ponieważ CD-Rom w używanym m.in. do TS2 kompie odmówił mi w pewnym momencie współpracy.
Uważam, że jeśli gra z opisu jest zachęcająca, to warto wykarmić te mordy, które ją stworzyły (pomimo bugów). Jeśli nie spełni oczekiwań, to zawsze można wystawić grę na serwisie aukcyjnym. |
Oryginał, acz ze trzy lata temu miałam pirata. Kiedy zaczęły się błędy odinstalowałam i zaczęłam zbierać na oryginał. Uzbierałam na NS, bo podstawę dostałam na święta dwa lata temu.
|
Oryginał, dodatki też ;)
|
Ja wszystkie dodatki i podstawę mam orginalną razem z akcesoriami na święta.
|
wszystkie oryginalne, ale kusi mnie, zeby sobie sciagnac zwierzaki i zestaw swiateczny...
mialam za to sciagnieta pierwsza czesc simow (ts1) + dodatki, potem dostalam w spadku po kuzynostwie :D |
najpierw miałam pirata, o czym nawet nie wiedziałam, potem kupiłam. ^^
|
Ja mam tylko oryginał.Przeważnie zbieram sam,ale czasem natrafiają się okazje żebym to dostał jako prezent.
|
Mam oryginalne, kupiłam
|
Trochę dziwny temat,mało kto się przyzna,że nie ma oryginału i w ogóle...Ale ja mogę śmiało powiedzieć,że mam oryginalną grę Sims 2 i dwa dodatki do niej.Będę oczywiscie dokupować kolejne dodatki ;-)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:37. |