![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Tylko
Na Święta/ Zestaw Świąteczny. Moda z H&M. Młodzieżowy Styl. ;) *100 post* ;d |
Dla mnie H&M zdecydowanie;)
|
Moim zdaniem dodatek H&M wymiata..! ;D
|
Trudno powiedziec, ale chyba RiO. :)
|
Mi się Ikea najbardziej podobała. Maxis nie tworzy za ładnych mebli generalnie, a te są świetne. Prawie jak dodatki z internetu :) Polecam!
A na drugim miejscu stawiam H&M, szczególnie ubrania dla facetów są niezłe :) |
Ha, nie tylko ja lubię Rezydencje i Ogrody. I pomyśleć, że się kiedyś zarzekałam, że żadnego minipacka nie kupię. A teraz mam wszystkie, oprócz "Na święta" - mam Zestaw Świąteczny, to już tamtego mnie się nie chce, kasy szkoda. Chyba, że jest coś tam, żeby warto było wyciągać kolejne 30zł.
No, ale wracając do tematu - fajne są moim zdaniem Szyk i Elegancja, Impreza i wspomniane już Rezydencje i Ogrody; niezłe ciuchy są w H&M. Zawiódł mnie za to pack Kuchnia i Łazienka - mało tam tych dodatków! W sumie przydaje się mieć wszystkie - z jednego tylko powodu: ma się wybór, jeśli chodzi o domki na MTS2. |
Mi się najbardziej podoba MS i Impreza. Doszły fajne dodatki. ;)
|
Na święta - uwielbiam gdy przychodzi święty mikołaj, robie simom wigilie. Po kilku dniach witają nowy rok. Bardzo lubie te akcesoria.
Ikea urządza dom - są ładne meble, które bardzo się mi przydały. Szyk i elegancja - kilka fajnych ciuszków Rezydencje i ogrody - lubie za kilka nowych roślinek Według mnie, każde akcesoria mają w sobie coś fajnego, w każdym z nich jest kilka rzeczy które mi się podobały. |
Dla mnie:
-Na święta, -Kuchnia&Łazienka, -H&M |
Te akcesoria są ok, ale za mało ich jest za tą cenę. Fajny jest Na Święta, bo można sobie zrobić prawdziwe Boże Narodzenie:) Można piec ciasteczka :) Też H&M jest fajne, bo jest dużo modnych ubrań:) co do kuchnia i łazienka się troszkę rozczarowałam, mogły być bardziej dopracowane sprzęty:(
PS. Nie ściągam dodatków z netu, wole grać "clean":))) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:09. |