![]() |
Odp: 'Why me?'
Ale się rozpisałaś... Naprawdę, brak mi słów...
dopiszę coś, jak mózg mi zacznie oddychać. Gomene O_O |
Oh... zaszczycona się czuję B)
Poprawiłaś mi humor :) A co do odcinka, to jak najbardziej kontynuuj wątek z Kevinem :D (który jest śliczny, nie ukrywam xd) Oczywiście drobne błędy się pojawiły, ale tym nie ma co się przejmować :) Pozdrawiam |
Bo$he Volt! Świetny wręcz odcinek, myślę, że na mojej opinii też ci zależy, a jak nie to mam foshe xP No mówię ci, puknij się w czoło, świetny odcinek! 1oOoOoOoO/1o
|
Świetne, jak zwykle.
Jeju, ilu facetów chcesz to wprowadzić ;D? Czekam na następny |
Voltuś to twoje fs jest ostatnio lekiem na moje prywatne problemy. Kiedy je czytam to odrywam się zupełnie od rzeczywistości i przestaję myśleć o moim beznadziejnym życiu, które ostatnio zafundowało mi masę zawirowań. Czekam na ciąg dalszy - i więcej więcej, bo dla mnie to i tak było za mało:P Co do Kevina to mam mieszane uczucia, niby chłopiec ładny, ale chyba już dla zbyt zniewieściały - czy on ma pomalowane oczęta? Przydałby się ktoś bardziej męski:D Pisz i pisz, bo na pewno wypalenie się na razie Ci nie grozi:) I mała uwaga na koniec - nie Jin, a Gin z lodem:) Wyłapałam to tylko dlatego że pracowałam kiedyś za barem, więc zwróciło to moją uwagę:P Pozdrawiam cieplutko, choć u mnie tego ciepła ostatnio jest bardzo mało...za mało...
|
Hm. Dziękuję wam bardzo za komentarze, które podniosły mnie na duchu. Kevin nie jest zniewieściały specjalnie. Bez make-up`u wyglądał jak dureń :P Liv jak zwykle pochłonęła gramatyka ^^ ( to nie ten hack o którym myślałaś, jest to krzyż z modthesims2 - jak znajdę, to podeślę ) Mizolec - życzę ci więcej ciepła rzecz jasna, trzymaj się ; *
Cytat:
Ad 2. Hm.. Nie wiem czy zmartwi cię fakt, że to dopiero połowa, a może nawet jeszcze do niej nie dotarliśmy? ;] tak naprawdę tu będzie wiele zawirowań i nowych wątków. No i mówię to głośno - smutny koniec. ;\ Dopiero niedługo zacznie się akcja, w końcu CIA, prawa? ; pp |
Prawda ;D
|
Ostatnie odcinki są świetne. Dopracowane i wciągające. :D
Widzę że w życiu bohaterki pojawiły się nowe miłości. Ekstra. Podobał mi się dziesiąty odcinek, hasło "why me?" się pojawiło. W takim momencie chciałam czytać dalej. Proszę. Komentarz po przerwie wakacyjnej. Trzeba odrabiać straty ;P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nic więcej, oprócz tego co już wymienione nie wypatrzyłam :) No i po takiej końcówce nie oczekuj, że będziemy czekać miesiąc na kolejny odcinek. Szkoła dopiero się zaczyna, więc mam nadzieję, że znajdziesz chociaż trochę czasu ;) No bo jak tu nie stęsknić się za tym blondwłosym, zimnym draniem? :P |
Jeszcze raz napisze, iż ciesze się z waszych pozytywnych emocji. I na pewno dojdzie do jeszcze niejednego spięcia pomiędzy Ianem a Emmą :) To będzie ciekawy konflikt.
Następny odcinek mam nadzieję was zaskoczy. No i oczywiście planuje kogos zamordować ^^ pozdrawiam i dziękuję bardzo |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:39. |