TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zalety i wady The Sims 3. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50748)

ultraviolence 15.06.2009 13:51

Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1046107)
Jednak mi się bardzo nie podoba nierealne wsiadania do samochodów, mnie to strasznie denerwuje.... to moje zdanie, a co przypisów przy kontaktach są fajne, tylko skoro jest były mąż to jak można wziąć rozwód ? Próbował ktoś ? :D

Nazwa mówi sama za siebie - skoro jest były, to znaczy, że nie obecny, więc simowie są już po rozstaniu (albo jak ktoś woli - rozwodzie). Przetestowane :)

Poza tym mam pytanie: Czy nastolatki mogą się całować i być ze sobą? Bo mam pewną "parkę"; są już najlepszymi przyjaciółmi na zawsze, w pragnieniach mają "pocałuj simkę/sima X", a tej opcji jak nie było, tak nie ma.

UsBuzzer 15.06.2009 14:06

Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek :).

ultraviolence 15.06.2009 14:09

Cytat:

Napisał UsBuzzer (Post 1046183)
Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek :).

Hmm... No to chyba w przypadku Belli i Mortimera (o nich właśnie się rozchodzi :D), będą musieli z tym poczekać do zmiany grupy wiekowej :D Może to zależy od ich cech? W sumie żadne z nich nie jest ani romantykiem ani flirciarzem... Sama nie wiem, co zrobić z tym fantem.

UsBuzzer 15.06.2009 16:46

U mnie simka wyszła z inicjatywą :P. Oczywiście flirciara. A całowała się z Clintem Landgraabem :D.

kubuss 16.06.2009 07:04

Wnerwia mnie to że simowie tak zapieprzają tymi swoimi turtakami (czyt. autami) po mieście, normalnie STOP piratom drogowym

alicja271998 16.06.2009 12:57

Mi sie trójeczka zapowiadała idealnie a teraz to bym sie zabiła żeby wyszła le pszja gra od the sims 3
jednak co było na początku to było najlepsze popatrzmy na The Sims 2 w zeszłym roku simom stuknęła setka i to wydanie gry było najlepiej sprzedającym sie w świecie a teraz popatrzmy na jedynke czy the sims jeden było przegięte na maxa odpowiedż brzmi nie

więc czy możemy przejżeć na oczy
producenci chcą zarobić naszy kosztem my wydamy fortune na simsy 3 i nowy komputer a póżniej okarze sie że to kompletna klapa. no i powiedzcie komu tu ufać. mi możecie odwiedziłam 10 stron o the sims 3 i wiecie co znalazłam łącznie 234 wady the sims 3 i uwaga 53 zalety a ocena dwójki to 38 wad i 368 zalet no i co teraz? ja zostaje przy The Sims 2

Agnieszka86 16.06.2009 14:48

hej a widzieliscie moze jak simowie sie odiedzają?? do innych domów ciagle ktos przychodzi a do mnie nikt nie zadzwoni dzwonkiem do drzwi. a pozatym w mojej rodzinie poprzedniej (śmiechu warte) bo czasem tam chodze odwiedzić dziadków hehehe i mały brzdąć odwiedzał własnie tą rodzine ale to by było ok, była 2.00 w nocy i ten owy brzdąc postanowił wróćić do domu raczkując przez całe miasto. Zniecheciłam sie do mojej babci hehe jak mogła puscic tak dzieciaka:D:D

Ellie 16.06.2009 18:09

Cytat:

Napisał kubuss (Post 1047020)
Wnerwia mnie to że simowie tak zapieprzają tymi swoimi turtakami (czyt. autami) po mieście, normalnie STOP piratom drogowym

dokladnie, i moi zawsze wjezdzaja w rowerzystow/inne turtaki (?) xD

Samantha 16.06.2009 18:17

Denerwuje mnie w trójce to, że noworodki i szkraby są przewijane w powietrzu, a mleko Sim wyciąga "z rękawa" i nie można maluchów kąpać...w dwójce jest to wszystko bardziej realnie zrobione. Wsiadanie do samochodu - masakra! I to projektowanie ubrań, fryzur - ładuje się panel tworzenia sima (czy jakoś tak) i trochę zbyt długo to trwa nim się załaduje...Ogólnie wolę dwójkę...Trójka jest lepsza tylko w tym, że można jeździć po mieście bez ładowania poszczególnych parceli...

agnieszka130187 16.06.2009 19:19

Niektórzy piszą, że TS3 to dopiero podstawa i dużo się zmieni, zgadzam się z tym w pewnym sensie, ale uważam jednak, że TS2 już od podstawy była lepiej dopracowana.... sklepy były w podstawie i można było normalnie do nich wejść.... jak wyszła część z autami to Sim realnie wsiadał jechał... itd faktycznie to przejeżdżanie przez innych uczestników ruchu nie jest zbyt ciekawe... błędów mało nie jest... ale mi się gra w sumie podoba, choć te samochody mnie irytują. :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20.