TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Co byście chcieli zmienić w Trójce? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50984)

Saheli019 07.08.2010 22:48

Odp: Co byście chcieli zmienić w Trójce?

Mnie w trójce drażnią potrzeby Sima-ledwo Sim zje lub wstanie z łożka,coś porobi i znowu trzeba go kłaść:( Czasami mój Sim nie ma czasu nigdzie wyjsc bo co wróci z pracy to zaraz jest śpiący-ten problem bym chętnie zmieniła.
Dodatkowo animacje wsiadania do samochodu,robienie zakupów,podgląd Sima we wszystkich parcelach publicznych itp.

Jedyne co mnie cieszy to brak animacji podczas bara-bara i rodzenia. W dwójce strasznie mnie to irytowało.

Adu$ 08.08.2010 08:40

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1041794)
Szczegóły tekstur musisz ustawić na wysokie inaczej będzie to tak brzydko wyglądać .
Co ja bym zmieniał
Lista jest bardzo długa ale wymienia tylko te najważniejsze rzeczy
-Możliwość przestawiania parcel w dowolne miejsce oraz tworzenie nowych działek pod budowę
-Dodanie pór roku zależy mi tu tylko na zimie oczywiście
-Możliwość tworzenia własnej okolicy , dodawania drzew , formowanie terenu tworzenie dróg itd.
-Więcej obiektów ,mebli , itd
-Możliwość wybierania kolorów kwiatów
-Możliwość zmieniania kolory schodów barierek oraz komina od kominka
To wszystko co na razie przyszło mi do głowy ale pewnie znalazło by się o wiele więcej rzeczy
Pozdrawiam

Hej, cytuje bo chodzi mi o 3 myślnik. Przecież można edytować własną okolicę. Dodawać,usuwać parcele itp. Jak będziesz grał to wybierz opcje i tam masz "edytor miasta" ;-)

Wielebny 08.08.2010 09:28

Ja ten post napisałem ponad rok temu.
Możliwość edycji obiektów w otoczeniu została nam dana dopiero dwa miesiące temu.

cherrie 10.08.2010 21:12

zrobiłabym 'korek'. kiedy moja simka jedzie autem i na drodze będzie inne auto to przez nie przejeżdża :/ a powinna jechać za nim!.!

Ginny 19.08.2010 18:14

ja bym dała fajniejsze fryzury ;d

maciu67 09.11.2010 19:26

Ja bym chciał żeby były grzyby zwłaszcza trujące

pensivelane 10.12.2010 20:50

jak mnie to wnerwia, ze trojce nie ma animacji wsiadania do samochodow.....
i zeby simy mialy wyrazniej zaakcentowane rysy, a nie takie klopsy... wydaje mi sie, ze maja zbyt obwisly podbrodek, jak jakies grubasy : /

Vanitas 10.12.2010 21:40

Najbardziej mi przeszkadzają animacje związane z jazdą samochodami. Po pierwsze simy powinny wsiadać do samochodu i wyjeżdżać z podjazdu tak jak w TS2. Druga rzecz to taka, że kiedy samochody skręcają wygląda to bardzo nienaturalnie. Simy nie kręcą kierownicą (to w sumie mogłoby zostać, ale pozostałe rzeczy są niewybaczalne). No i to 'przebijanie' się przez inne auta. Już wolałbym, żeby moi simowie wlekli się za jakimiś gruchotami.

pensivelane 11.12.2010 12:03

no ja tez bym wolala, to byloby taaakie realistyczne. no i jeszcze podglad simow na parcelach publicznych, tak jak w 2. w sumie dwojka byla bardziej dopracowana pod niektorymi wzgledami. ale z tymi samochodami to mogliby cos zrobic w jakims dodatku albo cos, bo strasznie to irytujace

Vanitas 11.12.2010 12:10

Raczej nie zrobią bo musieli by poważnie zaingerować w grę. W TS2 ulica była częścią parceli więc mogliśmy na niej robić co chcieliśmy. Podjazdy były także na ulicy (te przezroczyste kratki podczas ustawiania) więc dzięki temu samochodu mogły wycofywać. W TS3 ulica nie jest częścią parceli a światu i nie możemy nic na niej ustawiać. Chociaż mogli by zrobić jakieś narzędzie robienia podjazdów. Kolejnym powodem dla którego nie ma podjazdów z ts2 jest to, że nie wszystkie parcele przylegają do ulicy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38.