![]() |
Aktualizacja gry
Witam,
jestem nowa na tym forum. Piszę, bo mam problem z aktualizacją do wersji 2.10 Mam podstawkę The Sims 3 i Wymarzone podróże. Aktualizuje simsy. Wszystko ładnie pięknie, ale jak chce ja włączyć to wyskakuje mi błąd o treści "Twoja gra podstawowa The Sims 3 jest niezgodna z aktualnym dodatkiem The Sims 3. Zaktualizuj grę w programie startu gry" Problem polega na tym, że już nie ma żadnych aktualizacji. Czy może mi ktoś pomóc? :( Dodam, że mam oryginalne simsy, a nie wersje piracką. //Kowalino:Przeniosłem Twój post do tematu przeznaczonego do tego typu problemów. |
Odp: Błąd aktualizacji...
Mam identyczny problem - wszystkie dotychczasowe aktualizacje przebiegały gładko i bez problemu - a tu nagle po ostatniej komunikat "Twoja podstawowa gra nie jest zgodna z aktualnym dodatkiem the Sims 3.Zainstaluj aktualizację ponownie z programu startu".
Niestety nie mam takiej opcji... Simsy są czyściutki - oryginalne, bez dodatków z netu i modów. Co z tym zrobić do licha? A wogóle to zaczynam się frustrować bo kosztuje ta gra strasznie, zwalnia komputer, grafika średnia ( przynajmniej u mnie) i jeszcze non stop jakieś problemy uh!!! |
Trzeba zaktualizować podstawę. Musisz ściągnąć do niej łatkę 1.15. stąd:
http://www.patches-scrolls.de/sims3.php |
Bardzo dziękuję!!!
Rada prosta i skuteczna - kłaniam się wiedzy |
Gdy zaktualizuję grę i zainstaluje karierę, gra sie strasznie zcina i długo ładuje co robić?
|
Mam pytanie.
Jeżeli zainstaluję the sims 3 a później dodatki np. podróże . To czy już płyta the sims 3 nie będzie mi potrzebna?Bo nie chcę wydawać kasy skoro chyba bym mogła pożyczyć i zain. a później kupić sobie tańsze dodatki. Odpiszcie , proszę.! ;) |
Ja mam ogromny problem!! Błagam pomóżcie, bo nie moge grać, a dostałam gre w prezencie! Mam the sims 3 i dodatek Wymarzone Podróże. W dodatku ciagle mi wyskakiwało zaktualizuj gre, to tak zrobiłam. Kiedy chce zagrac pisze, że podstawowa gra the sims3 nie jest zgodna z aktualna grą wymarzone podróże. Chciałam więc zaktualizować the sims3 ale pisało, że jest zaktualizowane i żebym włożyła dodatek i tak wkóło. Jak mam w takim razie zaktualizować gre jak pisze że jest uaktualniona, a wyskakuje okienko, że nie jest... Prosze pomóżcie. Piszcie na e-maila najlepiej: [email protected] z góry dziekuję ;*
p.s. http://www.patches-scrolls.de/sims3.php co mam ściągnąć?? |
Masz bardzo nie typowy problem Gdy moja przyjaciółka kupiła TS3 wgrałą i było ok po jakimś 1miesiącu kupiła Wymarzone Podróże i one nie chciały chodzić okazało sie że ma nie spełnione wymagania
jeśli spełnia to nie wiem co się dzieje;/ |
o to chodzi, że spełnia i grałam już na wymarz.podróżach, tylko po zaktualizoaniu tyskakuje okienko;( nie wiemco robić :(
|
Problem z The sims 3 (aktualizacja)
Witajcie.To mój pierwszy post.Zarejestrowałam się z prośbą o pomoc.Już od dawna posiadam wszystkie dodatki do The sims 2 oraz 3.W The sims 2 już nie gram i postanowiłam zagrać w trójkę.Dotychczas miałam tylko główny dodatek i Wymarzone Podróże,lecz na święta dostałam "Nowoczesny Apartament"-akcesoria ;)
No to zainstalowałam to wszystko i było okey do czasu kiedy...dostałam nastepną płytkę od babci,tym razem "Szybka jazda" . Od tych dwóch dni kiedy ją dostałam grałam na razie w Sims 3 główny dodatek,Wymarzone podróże i Nowoczesny Apartament. Dziś postanowiłam "doinsalować" grę The Sims "Szybka jazda" . Wyskakiwał błąd,że nie dało się urochomić gry.Wszystko na nowo odinstalowałam.Został mi wtedy tylko ten główny dodatek.Oczywiście zainstalowałam poprzednie dodatki.Po zainstalowaniu byłam z myślą,że za chwilę rozpocznę grę jednak myliłam się. Wyskakuje mi błąd,że The Sims 3 nie jest zaaktualizowana do najnowszej wersji! To wchodzę na panel "Aktualizacje",a tam znów pisze co innego.Że mam już zaaktualizowaną tą wersję :/ I tu itu pisze co innego.Co mam zrobić ? Bardzo porszę o porady! P.S. Mam ORYGINALNE WSZYSTKIE płytki. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28. |