![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Jeżeli ktoś by poszukiwał to tutaj są książki do szybkiej nauki :)
|
chcialam się dowiedzieć jeśli mam 3 gb dodatkow do sims 3 to ile mam mieć ramu żeby mi ts3 i ts3wp razem z tym 3 gb dodatków z neta chodzily bardzo szybko bez zacinania?
|
Cytat:
|
jak sprawdzić, które dodatki i hacki powodują błędy?
|
Chyba nie ma innego sposobu, jak drogą eliminacji. Np. wywalasz hacki czy dodatki po 10 sztuk, wchodzisz w grę i sprawdzasz czy dany błąd jest jeszcze, jeśli jest, to wywalasz kolejną dziesiątkę i tak dopóki nie zauważysz poprawy działania gry. A resztę, z powrotem wrzucasz :D
|
nadal nie mam zadnych nasion nigdzie :[
|
Dzięki, za pomoc theground :)
|
Pytacie się o nasiona granatu.
Kup je w Egipcie, na targu! ****************** te książki to okropne oszustwo! ****************** PYTANIE: "Postarałem się o dziecko" z Egipcjanką, mam pytanie czy ona tak po prostu urodzi i to dziecko będzie tam dorastać? Czy zostanę poinformowany? |
Cytat:
Ja mam 2 GB RAMów i ponad 2,5 GB dodatków z neta - troszkę się tnie (szczegóły wyglądu i grafika gry - wszystko ustawione na maxa). Jak miałam dodatków poniżej 2 GB, to było ok :) |
Pytanie 1: Czy da się jakoś wywołać konkretne przygody? We Francji mój sim dostaje juz tylko takie o dostarczeniu nektaru albo jedzenia albo mi mowi, ze nie ma ogłoszen i żeby spróbowac jutro a jutro znowu tylko nektary i jedzenie (juz mnie szlag z tym trafia), chociaż wiem, że jeszcze kilka misji mi zostało, bo np. pod nektarnią mam zablokowane dwie pary drzwi, do których potrzebny jest klucz z okazji.
Pytanie 2: Jak sie wpisuje tekst w inskrypcje? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:29. |