TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

Iminashi 28.12.2009 16:16

Odp: Drzwi u Dutielow w Francji.

a posprawdzałeś światła? niektóre są dźwigniami, albo może trzeba wejść innym wejściem.
jeśli nic nie pomoże, to (jeśli masz zaktualizowaną grę) możesz wpisać testingcheatsenabled true, kliknac shiftem i prawym przyciskiem myszy na drzwi, kliknac na 'Object' a potem 'delete'
chociaż ja w tym przypadku nie popieram kodów, a anulowanie misji : ]

Searle 28.12.2009 18:49

Możesz dać screen?

HNL 28.12.2009 19:30

Cytat:

Napisał zolwik1397 (Post 1179565)
Moja simka dostala misje. Otoz ma zbadac tajemnicza komnate dla pana Dutiela. Nie pamietam imienia. No i przy drugich drzwiach utknelam. Sa tam trzy posazki. Przestawialam je jak sie da i rozgladalam sie czy jakies przelaczniki sa ale nic takiego tam nie ma. Czy kto wie jak otworzyc te drzwi?

Chodzi o tę misję ze zbadaniem piwnic w domu? Za posążkami znajduje się pochodnia - trzeba za nią pociągnąć.

wiwi89 28.12.2009 22:52

Odp: Problemy z misjami

hej :D

mam problem ze znalezieniem klucza w domu langra...(przepraszam nie wiem jak się pisze ich nazwisko :D:D)
bo z chin wysłali mnie do Francji co bym tam poszukała właśnie tego klucza :D

Starly 29.12.2009 20:12

Ja już mam problem na jednej z pierwszych misjach w Chinach. =.=
No więc kazali mojemu simowi przyjechać do jakiegoś tam ogrodu i medytować. Niby jak mam to robić?? Nikogo tam nie ma, sim ma nastrojnik "Zen" ale gdy klikam na niego lub na różne miejsca, nic nie ma ??? Co mam robić?

Mulesia 29.12.2009 20:46

Cytat:

Napisał Starly (Post 1181048)
Ja już mam problem na jednej z pierwszych misjach w Chinach. =.=
No więc kazali mojemu simowi przyjechać do jakiegoś tam ogrodu i medytować. Niby jak mam to robić?? Nikogo tam nie ma, sim ma nastrojnik "Zen" ale gdy klikam na niego lub na różne miejsca, nic nie ma ??? Co mam robić?

Opcja "medytuj" pojawia się dopiero po osiągnięciu 5 poziomu w sztukach walki.

Starly 30.12.2009 12:40

Ah, no jasne >.< Mam dopiero czwarty... Dzięki za pomoc! ^^

Asa17 30.12.2009 12:55

Cytat:

Napisał Asa17 (Post 1176868)
Witam
Mój problem dotyczy dwóch misji we Francji:
1) Misja, w której poszukujemy strażników muzeum. A dokładniej etapu: znajdź źródło odgłosów. Po zejściu na dół w pomieszczeniu są dwa pomniki oraz trzy "strzałki" na podłodze wskazujące na ścianę. Jedną ze wskazanych ścianek mogłam od razu "zbadać" i przejść dalej. Przy pozostałych natomiast nic się nie dzieje. Nie ma żadnych opcji. Próbowałam manewrować tymi pomnikami, ale do niczego nie doszłam. Co tu trzeba zrobić?

Rozwiązanie jednej z misji już znalazłam, ale tej powyżej nadal nie. Podchodziłam do niej kilka razy i cały czas nic :/ Byłabym wdzięczna za podpowiedź

RoxyFM 30.12.2009 19:48

Cytat:

Napisał zolwik1397 (Post 1179565)
Moja simka dostala misje. Otoz ma zbadac tajemnicza komnate dla pana Dutiela. Nie pamietam imienia. No i przy drugich drzwiach utknelam. Sa tam trzy posazki. Przestawialam je jak sie da i rozgladalam sie czy jakies przelaczniki sa ale nic takiego tam nie ma. Czy kto wie jak otworzyc te drzwi?

Nie pamiętam czy to dokładnie to, ale próbowałeś pociągnąć za dźwignię/świecznik na ścianie?

Asa17 30.12.2009 21:31

Już nieaktualne ;P W obu przypadkach trzeba wykorzystać świeczniki (dźwignie)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:02.