![]() |
Odp: Stwórz ¶wiat
Co do mojego pytania ... włsanie ten edytor nie chce mi sie zaladowac ??
A co do postu wyżej nie ma specjalnej funkcjii, ¶a po porostu mosty z zagranicznych miejsc. |
Cytat:
|
Nie, że pojawia się funkcja mostów.
Tylko w tym edytorze w obiektach znajdziesz bodajże 5 mostów do umieszczenia. Potem wystarczy tylko do nich doł±czyć drogę. |
ja tam pobrałam to (trzeba byc zalogowanym) ale nie dziala, wyswietla sie nieodczytywany format :((
|
Mam pytanie techniczne. Za jaki¶ czas będę odinstalowywać całkowicie podstawę i dodatek i instalować ponownie. Czy kreator może zostać, czy jego też muszę w tym wypadku ponownie instalować dla poprawnego działania?
|
nie będzie działać musisz miec grę.
|
Dzięki za odpowiedĽ, ale nie takie było pytanie, przecież napisałam, że będę grę odinstalowywać do zera i instalować ponownie (zrobił mi się mały chlew w Download). Chcę tylko wiedzieć, czy je¶li nie odinstaluję kreatora, tylko zostanie tak jak jest, to będzie działał poprawnie po ponownej instalacji gry.
Wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. |
A to nie działa na tej zasadzie ,że The Sims 3 Akcesoria ,The Sims 3 WP , TS World Creator i The Sims 3? (kolejno¶ć odinstalowywania)
|
Wydaje mi się, że ten cały Stwórz ¶wiat jest czym¶ jakby oddzielnym od simsów. Tak jak ten program do tworzenia simów w 2. Ja ten program miałam tylko przez chwile, bo nudziło mnie :P.
|
Narzędzie the sims 3 stwórz ¶wiat beta
Mam problem z tym NT3S¦B; No więc Chcę zrobić drzewa efekty itp. i cały czas mi wyskakuje: Dodaj now± warstwę przed dodaniem obiektu na ¶wiecie.
I co mam z tym zrobić? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28. |