![]() |
Odp: Gra się wyłącza - ostateczny temat.
Xou. gra mi się wyłącza jak wejdę w menu do zakładki ,,do wysłania" może to problem aktualizacji?
|
Cytat:
Moje Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3. |
Helena przed aktualizacją szła gra jak marzenie:p
|
Cytat:
|
Usuwa się cała gra po restarcie kompuera
Otóż mam taki problem... Mój komp nie jest najszybszy na świecie i czasami zdarzy mu się zaciąć "na Amen" podczas grania w TS3. Wtedy jedynym wyjściem jest restart kompa, ale po ponownym włączeniu gry jest klops, bo nie ma gry, na której grałam przed restartem. Są tylko wcześniejsze, na których grałam bez restartu. I takim to sposobem usunęło mi się sporo fajnych rodzinek. teraz nawet boję się grać dobrymi rodzinkami żeby ich nie stracić, więc muszę grać na jakichś słabych, których mi nie będzie szkoda.
|
ja radze czesto stosowac opcje "zapisz", wtedy przynajmniej wrocisz do tego momentu, a nie do "początku" : )
|
chciałem w końcu zrobić tak, żebym mógł pobierać dodatki z neta, chociaż i tak sie nie udao...
no, ale problem polega na tym, że bawiłem się plikami d3dx9...dll i resource.cfg i jakoś sie pobawiłem, że teraz gra na starcie mi sie nie uruchamia :E próbowałem wklejać, wycinać te pliki, bawić sie, ale gra nadal sie nie włącza jak na to zaradzić? |
Cytat:
Piszesz o bawieniu się tymi plikami (także wycinaniu i wklejaniu), w następstwie czego nie włącza Ci się gra... Jesteś pewien, że przy takim majstrowaniu, nie wyciąłeś lub nie przeniosłeś w inne miejsce jakiegoś ważnego pliku? Może właśnie tym jest spowodowana bezczynność gry... |
Pisałam to w innym temacie, ale ten jest do tego przeznaczony więc:
Gra mi się wyłącza, w dowolnym momencie, kiedyś było to raz na dwa tygodnie, potem coraz częściej, aż wreszcie nie można grać bo po pięciu minutach wszystko się wali. Robi się czarny ekran i widać tylko kursor, w tle słychać 'zacięty' dźwięk, w sensie że jak np gra muzyka to się zacina i jeden fragment się tak zapętla, mam nadzieje, że wiecie, o co chodzi. No a potem 'wystąpił błąd z aplikacją The Sims 3' i zostanie ona zamknięta. Wyrzuciłam ostatnie dodatki z neta, ale to nie pomaga. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:14. |