![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
no naeszcie odcinek, juz prawie zapomnaialm o twoim fs! ;p
oczywiscie swietny, ladnie potoczyles (?) akcje, nie spodziewalabym sie, ze angie bedzie miala cos wspolnego z kate... nono. co do bomby, to tez bym na to nie wpadla, przez mysl przemknal mi raczej pozar :D zdjecia sa super, bardzo dopracowane itd, fajnie, ze jest ich tak duzo! tylko prrrosze, daj nastepny odcinek szybciej :D |
Gratuluję rangi (wcześniej wypadło mi to z głowy). Ta Lucy to córka pani detektyw? Właściwie to nie pytanie tylko stwierdzenie. Ale odcinek super. Po 20 odcinkach na pewno się pogubię. Czekam na ciąg dalszy.
|
Świetne fotostory, szczerze zazdroszczę Ci talentu :). Życzę weny twórczej i czekam na kolejny odcinek :).
|
Kiedy będzie następny odcinek?
|
Cytat:
A to wszystko przez tą 'gigantyczną' ilość komentarzy jaką mię zasypujecie :P Po prostu nic nie robię tylko je czytam :rolleyes: |
Ale to chyba dobrze?:)
|
Po pierwsze: Jak to się stało, że do tej pory nie zauważyłem odcinka?!
----- Cytat:
Poza tym - odcinek jest naprawdę świetny i, w przeciwieństwie do Nysi, ja się w "tam" nie śmiałem, przeciwnie - panikowałem gorzej niż oni :D I wybacz, że taki spóźniony ten mój komentarz :) P.S. Jeszcze coś :P Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam i wyczekuję kolejnego odcinka :) I niech pojawi się szybciej niż ten^^ Ej, a wiesz, co jeszcze powiem? Nie było literówek! :P |
ooo, hej. Dawno mnie tu nie było. Ja wiedziałam że to bomba:) inaczej po prostu nie mogło być. Ocena najwyższa i oczywiście oczekuję odcinka.
|
A ja czekam na następny odcinek(~__~)
|
kochani, teraz próbuję sobie poradzić z simami, ale w razie czego mogę dać następny odcinek bez :>
Po za tym mam jeszcze parę spraw na głowie, teraz mieszkam u babci, więc lekko nie jest :P Pozostaje tylko być cierpliwym :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:38. |