![]() |
Odp: Vincent and Marco
Jesteście wielkie.! :D Boooskie :D Padam a Marco takie słodkie minki a Vincuś... :D A Libby z gwoździarką.! Teksty o niej mnie zabiły :D:D I super , że będzie jeszcze jeden odcinek.. :D
|
Padłam. Nie reanimować.
Trzeba założyć temat w fanklubie, kto powinien być najmroczniejszym ciachem ^^ Ładną mnie zrobiłaś :D Dzięki Ale za mnie lizus xDDD Jak przeczytam komentarze to dokończę :D Edit: hm.. moja bluzka jest boska. Dopiero teraz to zauważyłam! :D |
Mwahahahah xdd
Nie, hymn Fanstastycznej Czwórki wymiata xdd Masakra xdd Hah, dzięki, znów się śmieję ^^ Zdążyłam się już dzisiaj porządnie wkurzyć, niemal rozpłakać, zamilknąć, obrazić się, a teraz znów zaciesz ; D Ale Marco i Vincuś powinni poważniej zostać ukarani za takie zniknięcie |
Searle Bubelek faktycznie zadebiutował nieźle :D
A Fanklub Libby to nie głupi pomysł, w końcu Chrupek też go ma :D:D:D Panna Lu mam nadzieję, że już przeszła śmiechawa :D Czekoladko no jak podoba Ci się mina Marco to mogę Ci jeszcze podesłać z nim fotę :D (o ile nie będzie Cię trzeba reanimować po tych z Colinem xD) Bubelek jesteś ładna to tu też musiałaś być ładna :D podoba Ci się bluzka mówisz? w następnej części będziesz mieć jeszcze ładniejszą :D akinimo Marco i Vincuś będą porządnie ukarani... w tej kolejnej części podzielą los Dantego xD więcej nie zdradzę... mwahahahahahah... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
"-Przepraszam za te krzyki na korytarzu, ale muszę zachować pozory twardej laski. W końcu ja też tu rządzę!
- Nie przejmuj się piękna, wszystko zrozumiałem – mówiąc to, złapał ją za pośladek – Muszę dodać, że moja laska też już stwardniała więc chętnie przejdę do kolejnego punktu." Tym dialogiem masz u mnie wielkiego plusa! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chryzantem Złocisty wiedziałam, że ten moment najbardziej ci się spodoba :D EDIT: ja to w ogóle uwielbiam zboczone tematy... :D chętnie zrobiłabym FS o zboczonej tematyce, ale to by się nie nadawało na forum, chyba, ze zostałby utworzony taki dział gdzie mogą wchodzić tylko po osiemnastym roku życia :P jedno takie opowiadanko mam napisane, koleżanka jak przeczytała to się nakręciła xD |
Cytat:
|
Po fotach z Colinem trzeba było tylko reanimować moją reke która ucierpiała jak spadałam z krzesła xD. Ale dla Marco się mogę poświęcić :D I jeszcze drugą ręką pocierpieć :D
|
Nowa czytelniczka! To jest świetne!
I Marco, i Vincent, i Leeeizarr. Dlaczego na prawdę nie ma takich mężczyzn?! Vipera wróciła, więc dalej będzie tworzyć FS z Tobą, rudzielcu? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:51. |