TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   made by rudzia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57116)

Libby 02.07.2011 12:13

Odp: Made by rudzielec

No i widzisz, to Twoja wina :P. Simka przystopowała, bo ciach na horyzoncie zabrakło :D.
Jak to się dowie w F4? Przecież ona tam jest z Colinem :P. Ja się ostatnio zastanawiam, czy ten sim, to czasem nie jest Chris :P.

Natomiast co do Frioo, to bardzo mi się podoba :D. Czemu go wcześniej nie wrzuciłaś? Jedynie te jeansy jakoś mi tak nie bardzo pasują do anioła ;).

Vipera 02.07.2011 12:32

Ten poprzedni sim z ciemnymi włosami jest całkiem niezły :D
^___^
Ciastunio!

Master of Disaster 03.07.2011 19:47

No cóż ja mogę powiedzieć, podoba mi się ten Sim i nie mam chyba żadnych zastrzeżeń. Nawet jako facet byłby całkiem-całkiem, no i dobrze mu w tej fryzurze, aż bym go pobrała. Wreszcie nie jest takim pakerem, jak reszta :D

EDIT: Chwilka. Mam jedno, małe zastrzeżenie. Nie podobają mi się jego buty. Uważam, że lepiej byłoby mu BEZ BUTÓW, w spodniach 3/4. Poza tym - super!

rudzielec 03.07.2011 20:27

Libby to nie jest Chris :P

@up: chętnie dałabym go do pobrania, ale nigdy tego nie robiłam i nie wiem na jaką stronę wgrać :|
poza tym nie mam zielonego pojęcia, jak zrobić zdjęcie dodatków, które sim posiada, gdyż u mnie printcsreen nie działa, a przepisywanie wszystkiego, zajmie mi wieki :D

no i musiałabym zmienić włosy, bo chyba są płatne z tego co pamiętam.

dzięki za komentarze dziewczyny :)

graczykmalik 16.07.2011 10:31

Moim zdaniem wygląda jak monster, nieprawdziwy kolor oczu chyba nieprzyjemnie by się nią grało ale zdjęcia świetne;) Ostatnie super. Wystarczy jaśniejszy makijaż lepsze włosy i bedzie ładna.

Aoi 16.07.2011 11:05

On jest po prostu boski *_* Szalenie przystojny, ma świetne oczy i usta. Chcę takiego żywego <3

Kethael 19.07.2011 13:59

Frio jest boooski! Tylko te buty... nie, nie pasują.
Poza tym jest (tak, jak już powiedziałam) boski.
10/10

Yuki 19.07.2011 14:05

Łoho! Frio powala nie tylko "anielskością" ale również niezłym kawałem ciałka! Podoba mi się, ciacho z niego. :D
A tak bardziej poważnie, stworzyłaś niezły klimat w prezentacji, właśnie tego brakuje mi w niektórych zdjęciach. Tutaj wszystko jest takie, jakie być powinno. ^^
Gratulacje.

rudzielec 20.07.2011 20:59

dziekuje wszystkim za tak liczne komentarze :)

Cytat:

Napisał Master of Disaster
Wreszcie nie jest takim pakerem, jak reszta :D

ale ten również nie jest pakerem :D
szkoda że go mało osób oceniło, bo miałam go dodac jako postać w nowym FS ;)

najwyżej dodam jeszcze raz jedno zdjęcie, może ktoś się skusi do oceny :D

ok, a teraz nowa simka (ostatnio mam fazę na anioły <3)

Aoi 20.07.2011 21:52

Lubię Twoich facetów. Są niesamowicie przystojni, w tym tylko zmieniłabym brwi. Są nieco zbyt krzaczaste, jak na mój gust. Ale za to z twarzy jest boski, strasznie mi się też oczy podobają. Musisz mi dać linki do męskich fryzur, błagam <3

A co do najnowszej simki, to mam mieszane uczucia. Nie wiem czemu, więc nie pytaj xd Jest bardzo ładna, zwłaszcza na dwóch ostatnich zdjęciach. Lubię nienaturalnie wyglądających simów, ale np. te powieki nie do końca mi odpowiadają.

I też mam fazę na skrzydlate simy, ostatnio zrobiłam demonicę i anioła ciemności xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:49.