![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku - wszechproblemy z grą
a zawartosc pliku Resource nasz dobra,wejdz do poradnikow o instalacji plikow packages i jak sprawdzasz,ze nie dziala
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Priority 500 PackedFile DCCache/*.dbc PackedFile Packages/*.package PackedFile Packages/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package Step 2: Resource.cfg http://www.sims2wiki.info/wiki.php?t...h_1.12/2.7/3.3 |
Cytat:
Mam tak wpisane, inne .package działają tylko ten NRaas nie :| |
A ja mam dwa problemy :
1. to takie bąbelki zawsze jak wstawię dyskotekową lampę, i nawet jak ją usuwam to one zostają i pojawiają się na całej parceli, nie jest to żaden "efekt" maszyny.http://forum.thesims.pl/picture.php?...pictureid=3756 2. To jak sim jest na np: 2 piętrze i chce zejść na dół to po prostu tak jakby suwa się, spada piętro niżej, nie korzysta ze schodów. ;/ |
Witam ;)
Mam mały problem z grą ponieważ jak przychodzi do mnie jakiś sim to rozmawia ze mną itp. ale jak już idzie do domu to zatrzymuje się w pewnym miejscu i stoi tam ciągle i tak jest z każdym którego zaproszę do mnie ;( a gra się nie zacina kiedy sim tam stoi nie ma też do niego żadnej interakcji ;( spotkało was kiedyś coś podobnego ?? ;) |
Curious -> te bąbelki, które zostają to jest chyba błąd jeszcze z kariery. Ja tak mam do tej pory z meblami ze złomowiska... Postawiłam dom na parceli, gdzie kiedyś znajdowało się złomowisko i ciągle pojawiają się te paskudne meble ;/ Usuwałam nawet BuyDebug'iem rozsiewacze, ale to nic nie daje...
|
Pozostaje tylko czekać na łatkę.
|
Ja mam problem z komputerem, moja simka o dziwo korzystać z niego nie może, bo np: jej córka i były mąż, bez problemu z niego korzystają, ale jak ja chce by moja simka zasiadła do komputera i to pojawia mi się kursor a obok niego śruba i pisze "Brak interakcji"
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:03. |