![]() |
Odp: Jak wyłaczyć kod
Podobno tak to nie działa. Nawet kiedyś czytałam gdzieś, że jak się kod testing włączy, ustawi potrzeby statyczne, a potem wyłączy kod, to i tak będą potrzeby statyczne.
|
Odp: Jak wyłaczyć kod
no tak jest.wyłączenie boolpropa nie wyłączy efektów które nim spowodowaliśmy.
trzeba zrobić tak jak napisała anie,jeśli masz opcje po angielsku,to znajdź "dynamic motives" |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Włączając kod ''testingcheatsenabled true'' zamiast głupiego naciskania na skrzynkę wystarczy NIE PAUZUJĄC gry myszką przesunąć potrzeby na takie jakie się chce. Mając włączoną pauzę należy to zrobić z wciśniętym shift'em.
Przynajmniej u mnie zawsze działa :D |
U mnie też. Tym bardziej, że te potrzeby statyczne są bez sensu. Simy wtedy nie korzystają z wolnej woli. Tylko stoją w miejscu i nic nie robią.
|
Czy muszę mieć PZ, żeby móc używać tego moda na suwaki od aWT? Bo póki co, to jak go mam, nie mogę odpalić gry...
I drugie pytanie - dlaczego NRaas mi nie działa? Wszystkie inne dodatki działają, a ten nie :| |
Już mi simsy dzaiałają ! :d
|
Cytat:
a tutaj najnowsza wersja- 46- NRaaS http://www.the-isz.com/nraas/index.php?topic=80.0 |
@up - no i właśnie ten ściągnęłam, bo mam najnowsze aktualizacje. I też mi się wydawało, że powinien działać. Jednak przez ten mod gra mi się wywala już przy starcie :( NRaaS także mam najnowszy. I pamiętam, że jak miałam go wcześniej, to działał, po kliknięciu np. na Sima było. m.in. NRaaS czy coś takiego. Nierzadko używałam tego np. do segregowania ekwipunku albo jedzenia w lodówce, i przy okazji powiększyłam nieco biust mojej Simce :D A teraz - nic, null, zero...
|
Ja mam pytanie, też macie problem w NRaas Master Controllerze, z uczeniem Simów dodatkowych nut? U mnie okno z tytułami jest za małe i tytuły wychodzą poza nie. Nie da się zaznaczyć wszystkich tytułów, bo to okno nie jest w pełni sprawne, funkcje sortowania nie działają.
|
Sim się zaciął KOD RESETSIM NIE DZIAŁA :(
Hej ;] Mam problem ;/ Wczoraj kazałem mojemu simowi wypełnic zadanie i wypic drinka w Klubie Banzai. Gdy wszedł do klubu zapisałem grę i dzisiaj włączam zapis i okazało się, że mam problem ;/ Mój sim stoi przed bramką przy wejściu do klubu i nie da się nic zrobic. Jak na niego klikam też nic się nie dzieje, nie zmieniają mu się nastroje ani potrzeby, nawet tam gdzie steruję aktywnymi Simami jest okienku z nim, ale jest puste i nie mogę na nie kliknac ;/ Próbowałem już go wyprowadzic i z powrotem wprowadzic, oczywiście też kodu ResetSim, ale nic nie działa ;/ Prosze o pomoc !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25. |