TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Aperlaxive 19.03.2011 11:52

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Jak nie będzie żadnego mutanta to Nie kupie i koniec! Bo po kiego grzyba potrzebny mi taki nudny dodatek?
Szczerze mówiąc nic mnie nie zachwycił zwiastun ani obrzucanie drzwi jajami! Moje nastolatki to fajne młode osoby a nie jakieś łobuzy.

Agrafia 19.03.2011 14:19

Super że wyjdą w Maju...

hellraiser 19.03.2011 16:27

Cytat:

Napisał anulqa (Post 1375503)
Ja chciałabym w tym dodatku magię, i na tym koniec paranormalności w TS3.

Jak w Zwierzakach dojdą wilkołaki to się pochlastam :<

Nie! Broń Boże zakończyć dodawania paranormalnych stworów w dodatkach! Wtedy wszelkie rozszerzenia straciłyby tą fajną atmosferę. Ja tam chcę jak najwięcej postaci okultystycznych. Nie trzeba nimi grać ani na nie patrzeć, tylko z tym gorzej, bo gra samoczynnie generuje nowe stwory. Ale i na to jest sposób.

Jak w Zwierzakach NIE dojdą wilkołaki, to ja się pochlastam :( To jest moja ulubiona paranormalna postać i chcę ją w TS3.

Aperlaxive 19.03.2011 16:34

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1375738)
Nie! Broń Boże zakończyć dodawania paranormalnych stworów w dodatkach! Wtedy wszelkie rozszerzenia straciłyby tą fajną atmosferę. Ja tam chcę jak najwięcej postaci okultystycznych. Nie trzeba nimi grać ani na nie patrzeć, tylko z tym gorzej, bo gra samoczynnie generuje nowe stwory. Ale i na to jest sposób.

Jak w Zwierzakach NIE dojdą wilkołaki, to ja się pochlastam :( To jest moja ulubiona paranormalna postać i chcę ją w TS3.

nie tylko ty! ja kupuje dodatek w 50% dla stworów i ja je chce!B)

anie_1981 19.03.2011 18:15

Nie wiem czy w Karierze doszedł jakiś mutant. Ja mam nadzieję, że jeżeli jakiś dojdzie w Pokoleniach lub Zwierzakach, to będzie można tymi stworami nie grać. No bo to co zrobili w PZ to jakieś nieporozumienie. To od gracza powinno zależeć czy dziwadła mają chodzić po mieście, a nie od "postępu historii".

Chiyano 19.03.2011 18:46

Mnie też to wkurzało z PZ, albo z tymi gwiazdami całymi - w całym Twin były kilku gwiazdkowe sławy, moja simka i kilku tam simów byli normalni. Chociaż fajnie tak raz za czas odejść od normalnych simów i pograć stworkiem. : >

theqatrick 19.03.2011 19:25

W pokoleniach raczej nie dojdzie, i oby tak było bo to jest bezsensu. Chyba że w umiarze jak np. mumia w WP.

kaka123 19.03.2011 20:44

Wkurzające trochę jest to, że zawsze jest inne miasto. Tak jak pisze Nayi - 90% simów w Bridgeport to same sławy. Kiedy już wydadzą wszystkie dodatki mogliby zrobić bardziej uniwersalne miasto. Przerobione Sunest Valley niezbyt fajnie wygląda i jest w nim mało miejsca. Ogólnie ich gadanie na temat ogromu miast jest bezsensowne, bo jak już zbierze się więcej rozszerzeń, to będzie ciasno. Bo gdzie niby człowiek ma pomieścić miasto, wiochę, tereny mieszkalne, slumsy, plażę, moczary itp? Wniosek jeden. Za mało miejsca. Jakby było go więcej nikt by nie marudził na zbyt dużą ilość wampirów, czy gwiazd. Mogliby miasta robić większe i dzielić je na dzielnice. Np. centrum, zwykłe domki mieszkalne, blokowiska, slamsy i tereny naturalne. Każdy sim wtedy by wiedział skąd jest inny sim. Opcja pozwalająca bogatszym omijać tych bezdomnych też bardzo by urzeczywistniła grę. Byłaby mniejsza szansa na to, że grasowaliby tam sami celebryci. thegatrick rozwiń Twoją myśl na temat bezsensowności stworów w Pokoleniach. Nie grałam zbyt długo w PZ i nie wiem jak z tymi wampirami było, ale mumie w WP były trochę zbyt ograniczone (o opcje chodzi).

theqatrick 19.03.2011 21:10

I miasta są często nie dopracowane. Może w pokoleniach wydadzą duże miasto i zostawią trochę miejsca na nowe parcele.

Meliona 19.03.2011 21:53

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1375859)
Nie wiem czy w Karierze doszedł jakiś mutant. Ja mam nadzieję, że jeżeli jakiś dojdzie w Pokoleniach lub Zwierzakach, to będzie można tymi stworami nie grać. No bo to co zrobili w PZ to jakieś nieporozumienie. To od gracza powinno zależeć czy dziwadła mają chodzić po mieście, a nie od "postępu historii".

Simbot doszedł. xD

Ja mam nadzieję, że w pokoleniach będzie można mień sima-czarodzieja. Chociaż i tak ich na pewno nie kupię, bo simy i tak wgrywają mi się strasznie długo, a z każdym dodatkiem jest gorzej.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14.