![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
O nie nie ;) Akurat laptop jest nowy, drogi był, więc to nie jest to ;)
Ale dzięki za próbę. Jak na razie (odpukać) chodzą :P |
@Mrufka
Ja zauważyłem w BuyDebug'u są 2 autka dla opiekunek, więc chyba te autka są nagrodami.. ;] Ja max doszedłem do 3 poziomu, ale cała rodzinka mi się zepsuła (miałem simke, która doprowadziła do zdrady Ćwirów, a potem tego starego dziadka zdradziła z współlokatorem.. ) I mi się ta simka celebrytką stała.. :[ I musiałem od nowa grać.. ;[ |
a ja mam takie pytanie gram stara rodzinką i jak zapraszam dziewczyne do domu do siebie to nie moge nic zrobić nic a nic klikam na nią i dupa nic sie nie wyświetla tak jest z każdą osobą którą zaproszę prosze o pomoc włączenie i wyłączenie nic nie dało co zrobić ??? pisze jeszcze taz
|
triwet89 - też tak miałam i się zdenerwowałam, bo myślałam, że gra się popsuła. w końcu odinstalowałam i potem znowu zainstalowałam simsy. nic nie dało... potem zrobiłam sobie nową rodzinę i tam było już wszystko ok.
|
a dzięki tak myślałem że rodzinke na nowo musze zrobić japiernicze jeszcze raz ten poziom kariery musze osiągnąć
|
ja gram na kodzie, więc kariery ustawiam sobie na ten poziom, który chcę xd
|
A jak wysłać Sima na studniówkę? Bo ja nie wiem.
|
hejhej, mam pytanie, moj sim wszedl w doroslosc i ma kryzys wieku sredniego :o w opisie tego nastrojnika jest napisane, ze spelnil zero pragnien wieku sredniego, gdzie moge znalezc te pragnienia? :> one sie wyswietlaja tam gdzie normalne pragnienia, czy cos?
|
Cytat:
Pragnienia kryzysu wieku średniego są po prostu specjalnie oznaczone, jakieś tło pasiaste czy coś w tym stylu (nie wiem dokładnie bo jeszcze nie miałam kryzysu ale odbywa się to na takiej samej zasadzie jak pragnienia nastolatka przechodzącego właśnie wahania nastroju). |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:28. |