TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pokolenia - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437)

Aperlaxive 12.06.2011 11:30

Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

@Verdi Ja robie tak samo:)

Wkurza mnie za to tak mała liczba zajęc pozalekcyjnych dla dzieci. Skauting i balet? To śmieszne :(

Nadine 12.06.2011 12:44

pozniej dla nastolatkow jest klub milosnikow przyrody, aktorstwa, dziennikarski, naukowy, chyba z piec roznych : p

Kethael 12.06.2011 14:29

Cytat:

Napisał figa (Post 1405313)
Znalazłam jeden dziwny błąd związany chyba po części z Pokoleniami a po części z Wymarzonymi Podróżami, mianowicie gdy wyślę sima za granicę ubranego w sweter z Pokoleń to po powrocie do domu kasują mu się wybrane przeze mnie stroje: wizytowy, pidżama, sportowy, kąpielowy. Poza tym gdyby zarobił jakieś pieniądze w podróży - po powrocie one się też kasują, czyli kasy jest tyle ile przed wyjazdem.
Ciekawa jestem czy ktoś też ma taki błąd czy to tylko u mnie.

Nie, ja tak nie mam. U mnie jest normalnie.

Co do zajęć pozalekcyjnych... Rzeczywiście, dzieci mają dużo mniej niż nastolatkowie. Mam w domu trzy nastolatki. Jedna chodzi na muzyczne, druga na artystyczne, a ostatnia na aktorskie. Jak dla mnie i tak jest ich za mało :(

Jest klub miłośników przyrody?
Wiem, że jest jakieś tam ''koło dyskusyjne'', ale nic o przyrodzie nie widziałam... Może jestem ślepa B), albo po prostu nie zauważyłam.

Rosemarie 12.06.2011 15:50

ja też tego o przyrodzie nie zauważyłam. pamiętam, że było artystyczne, dyskusyjne, sportowe, modelarskie, a dalej nie wiem.. ale przyrodniczego nie zauważyłam

VoyageFun 12.06.2011 19:31

Hey. Ja będę miała dodatek już jutro jeśli się uda. Mam małe pytanie do wózków. Czy nastolatki mogą także je prowadzić ?

Nadine 12.06.2011 20:06

Cytat:

Napisał Rashes (Post 1405404)
ja też tego o przyrodzie nie zauważyłam. pamiętam, że było artystyczne, dyskusyjne, sportowe, modelarskie, a dalej nie wiem.. ale przyrodniczego nie zauważyłam

oj, to moze mi sie pomylilo ze skautowskim z dziecięcych ;p

Chloé 14.06.2011 09:44

Cytat:

Napisał VoyageFun (Post 1405489)
Hey. Ja będę miała dodatek już jutro jeśli się uda. Mam małe pytanie do wózków. Czy nastolatki mogą także je prowadzić ?

Jasne, że mogą.

Biała 15.06.2011 12:15

Wysłałam sima do szkoły z internatem, a dokładnie do tej plastycznej..Mam pytanie: kiedy wróci?

Tofik 15.06.2011 12:36

Jak zakończ się etap nastolatka znaczy z pare dni przed 2 chyba a przynajmniej ja tak miałem

Biała 15.06.2011 14:01

A może odwiedzać swoją rodzinę?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:22.