![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
@Verdi Ja robie tak samo:)
Wkurza mnie za to tak mała liczba zajęc pozalekcyjnych dla dzieci. Skauting i balet? To śmieszne :( |
pozniej dla nastolatkow jest klub milosnikow przyrody, aktorstwa, dziennikarski, naukowy, chyba z piec roznych : p
|
Cytat:
Co do zajęć pozalekcyjnych... Rzeczywiście, dzieci mają dużo mniej niż nastolatkowie. Mam w domu trzy nastolatki. Jedna chodzi na muzyczne, druga na artystyczne, a ostatnia na aktorskie. Jak dla mnie i tak jest ich za mało :( Jest klub miłośników przyrody? Wiem, że jest jakieś tam ''koło dyskusyjne'', ale nic o przyrodzie nie widziałam... Może jestem ślepa B), albo po prostu nie zauważyłam. |
ja też tego o przyrodzie nie zauważyłam. pamiętam, że było artystyczne, dyskusyjne, sportowe, modelarskie, a dalej nie wiem.. ale przyrodniczego nie zauważyłam
|
Hey. Ja będę miała dodatek już jutro jeśli się uda. Mam małe pytanie do wózków. Czy nastolatki mogą także je prowadzić ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wysłałam sima do szkoły z internatem, a dokładnie do tej plastycznej..Mam pytanie: kiedy wróci?
|
Jak zakończ się etap nastolatka znaczy z pare dni przed 2 chyba a przynajmniej ja tak miałem
|
A może odwiedzać swoją rodzinę?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:22. |