TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

jaja 25.10.2011 17:13

Odp: Pytania i odpowiedzi

ktoś już pisał na forum o ciąży konia która trwa i trwa...to bug pewnie. następny..

adrianah1 25.10.2011 17:18

Mylisz, że ona w ogóle kiedykolwiek urodzi te szczenięta ? :s

jaja 25.10.2011 17:24

może kiedyś zaskoczy;P moj zwierz jeszcze nie jest zaciążony, zobaczymy..a póki co możesz się cieszyć z dodatkowego pozytywnego nastrójnika u psiaka;)

maciu67 25.10.2011 17:27

Jakieś nowe magiczne gnomy, kamienie lub metale?

adrianah1 25.10.2011 18:03

Ha ha jaja niezły pomysł, to prawda, pies jes super zadowolony. Niestety po 24 simowych dniach, nadal nic :s na dzisiaj dałam już sobie spokój z gra :s

justinea4 25.10.2011 18:14

Ciąża trwa (u koni) ok. 2 dni. U mnie pojawiła się przy pierwszej ciąży informacja, że klacz będzie spodziewać się źrebaka. Może spróbuj kilka razu użyć opcji "postaraj się o ...".

adrianah1 25.10.2011 18:24

opcja "postaraj się o szczenięta" już się nie pojawia, bo suka od 24 dni simowych jest w ciąży :s Bocian niosący bobasa nadal jest, a szczenięta coś nie mogą przyjść na ten świat :s

nmin 25.10.2011 18:36

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1464215)
Rozwiązywania takich problemów kodem nie polecam :P Gra bez kodów jest znacznie ciekawsza :)

To nie jest kwestia ułatwiania sobie gry (co zresztą jest kwestią gustu i każdy może grać, jak chce), tylko w tym przypadku poprawiania bugów, których nie powinno być.

Irbis 25.10.2011 20:16

Cytat:

Napisał nmin (Post 1464268)
To nie jest kwestia ułatwiania sobie gry (co zresztą jest kwestią gustu i każdy może grać, jak chce), tylko w tym przypadku poprawiania bugów, których nie powinno być.

Zgadzam się, ale w chili kiedy to pisałam, nie było jeszcze pewności czy problem do którego się odnoszę jest bugiem czy nie.
Poza tym, z Twojej wypowiedzi wynika, że nie stosujesz kodu tylko w przypadku bugów:
Cytat:

Napisał nmin (Post 1464152)
adrianah1, wpisz po prostu kod testingcheatsenabled true i z wciśniętym Shiftem kliknij na nastrójniku, żeby go usunąć. Powinno pomóc. Ja tak robię, gdy zwierzak ma pchły, a Simowie mają tylko kabinę prysznicową - przecież nie kupię wanny tylko po to, żeby wykąpać zwierzaka, skoro w rzeczywistości można kąpać pod prysznicem :P

Naturalnie każdy może grać jak chce. Wedle tych samych zasad ja mogę wyrazić swoją opinię na temat gry z kodami, a taką grę uważam za uboższą. Pozdrawiam i życzę radości z gry :)

grzro 25.10.2011 21:59

Macie też takie coś, że w czasie jazdy rowerem rower jedzie normalnie tak jak trzeba, a sim jest w pozycji jakby siedział na tym rowerze ale jest obok niego i odwrócony plecami do boku rowera? :D bo u mnie tak jest z kazdym rowerem dlatego sprzedałem i zbieram na auto :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:52.