TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA? Dyskusje ogólne o grze (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62229)

Caesum 27.08.2012 22:25

Odp: Jakie będzie The Sims 4? Co powinno poprawić EA?

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1571774)
The Sims 2 = oficjalne dodatki + zestaw akcesoriów, w które można było się zaopatrzyć, wydając kolejne 30zł.

Czy The Sims 2 nie miało swojego Store przypadkiem? :|
http://www.thesims3.com/content/en_U...ims2store.html

@uv: A myślałam, że o dwójce wiem już wszystko... :O

Ejak 28.08.2012 11:05

A to The Sims 2 Store to nie wersja beta ? A jeśli była wersja 2 to powinna być chyba nadal, bo jeśli ktoś odinstalował 2, a chce mieć obiekty z internetu to musi ponownie je ściągnąć.

Levkoni 02.09.2012 17:53

Ja sobie pomyślałem, że w sumie zamiast tworzyć nowe simsy, to by mogli usprawniać 3 i ciągle wydawać dodatki. Np. wypuścić wielką łatę na krążku normalnie do sklepów, która unowocześniłaby grafikę i takie tam ;p

Laselight 11.09.2012 07:42

Mogli by w sumie zmienić grafikę, robić porządne rzeczy takie jak w PZ i ZG, nie robić nic z Kejti Pery , troszkę się przyłożyć do dodatków [ żeby nie było żenady jak z WP ] .

Ejak 11.09.2012 20:02

Cytat:

Napisał Laselight (Post 1578391)
Mogli by w sumie zmienić grafikę, robić porządne rzeczy takie jak w PZ i ZG, nie robić nic z Kejti Pery , troszkę się przyłożyć do dodatków [ żeby nie było żenady jak z WP ] .

Żadnej żenady nie widzę w WP.

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1575069)
Ja sobie pomyślałem, że w sumie zamiast tworzyć nowe simsy, to by mogli usprawniać 3 i ciągle wydawać dodatki. Np. wypuścić wielką łatę na krążku normalnie do sklepów, która unowocześniłaby grafikę i takie tam ;p

Zgadzam się, ale wtedy by nie zarobili na powielaniu dodatków z całej serii.

Levkoni 11.09.2012 21:43

No tak, ale zarobiliby na tej łacie, bo taka wielka pewnie byłaby płatna, a poza tym mogliby jeszcze więcej zarabiać na rozszerzeniach uzupełniających typu o życiu na farmie gdzie by doszły takie dziwactwa jak świnie i kury na przykład ;D albo dodając możliwość najmu mieszkań itd, masa jest rzeczy tylko nie wiem, czemu oni tacy ociężali są

ultraviolence 11.09.2012 23:35

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1578908)
No tak, ale zarobiliby na tej łacie, bo taka wielka pewnie byłaby płatna, a poza tym mogliby jeszcze więcej zarabiać na rozszerzeniach uzupełniających typu o życiu na farmie gdzie by doszły takie dziwactwa jak świnie i kury na przykład ;D albo dodając możliwość najmu mieszkań itd, masa jest rzeczy tylko nie wiem, czemu oni tacy ociężali są

To nie ociężałość. To myślenie według zasady: "co by tu zrobić, aby zarobić i się nie narobić" :)

Levkoni 12.09.2012 10:07

Tak ale jest też w tym pewna ociężałość umysłowa bo przecież robienie takich uzupełnień na przykładzie farmy, które podałem, też by im przyniosło zyski, a narobiliby sięprzy tym tyle co zwykle, bo to w końcu kolejny dodatek by był. A czy to psy czy świnie to chyba jedna cholera, świnia nawet myślę byłaby łatwiejsza do robienia bo nie byłoby tylu interakcji, od stałaby sobie w zagrodzie chrumkała, jadła i wydalała a sim mógłby ją pielęgnować i karmić co najwyżej ;p z krową to samo dlatego dla mnie to trochę niedorzeczne co robią...

EFF 13.09.2012 12:37

Ja zdecydowanie bym dodała jakieś choroby, więcej panceli publicznych jak np.zoo itp.,możliwość wchodzenia do teatru lub supermarketu, rozbudowałam bym kariery, zwłaszcza medycyne by np. był dermatolog, pediatra, okulista itd., od razu w podst. dać cztery pory roku, więcej gier, zabaw, więcej przepisów, nowe instrumenty np.skrzypce, więcej ubrań i o wiele ciekawsze wzory,więcej karier, banki, żeby w wieżowcu można było mieszkać w wiele rodzin stworzonych przez sb,cukiernie, pizzernie,hotele i wiele innych rzeczy takich jak są w realu.! ;)

Laselight 13.09.2012 16:02

Właśnie.

Rozbudowa medycyny na dziedziny i sportowej.
Banki , kredyt , pożyczki , długi , eksmisja i wiele innych.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27.