TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   By... me ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62717)

Xillei 28.01.2014 06:03

Odp: By... me ;)

No właśnie nie istnieją grzywki-akcesoria i na tym polega problem. :(

yrvie 28.01.2014 10:57

Ruth bardzo mi sie podoba, fajna fryzura + do tego fajnie komponujace sie kolczyki :) I bardzo podobaja mi sie tez jej oczy :) Nie mam sie do czego przyczepic, bo bym nic nie zmienila 10/10 :)

rudzielec 29.01.2014 11:55

Kobieto, Ty to już chyba perfekcje w tworzeniu simów osiągnęłaś :P
Co ja ci mogę napisać? Ruth i Aurora są śliczne, przede wszystkim dlatego, że są unikatowe. Każdy z Twoich simów jest inny i to mi się w nich najbardziej podoba :)
Naoglądałam się tych simów i teraz sama chętnie bym coś dodała, tylko lenistwo nie pozwala, choć mam kilka fajnych postaci :P

Oby tak dalej! :wredny:

Cytryśnia 01.02.2014 09:22

Już chyba od paru miesięcy zbieram się, zeby wstawić tu komentarz, raz nawet jak pasałam taki długi to mi się przeglądarka wyłączyła :P więc nie będę się też zbytnio rozpisywać, bo nie ma co.

Twoje simy sa najładniejszymi jakie widziałam. Nie są idealnymi laleczkami, zawsze je coś wyróżnia. Z tych z ostatniego posta najbardziej podoba mi się Ruth, ale swoim znamieniem Aurora zyskuje dużo punktów :>

Masz talent :D

aneurysm 01.02.2014 10:58

Aurora jest genialna, ta plama na policzku dodaje jej uroku. Ma piękne oczy. Ruth początkowo również wydała mi się piękna ale coś mnie odrzuca.. Nie wiem, nos wydaje mi się taki kanciasty.

KarolinaJ 02.02.2014 11:48

Jeszcze nigdy nie dodawałam komentarza w Twoim temacie z prostej przyczyny - nie mam pojęcia jak te Twoje Simy skomentować. Są przepiękne, nie mogę wyjść z podziwu jak można takie śliczności tworzyć :D Zawsze kiedy prezentujesz nowego Sima dobre kilka minut gapię się w monitor podziwiając jego urodę i to jak bardzo jest realistyczny. Każdy jest wyjątkowy, ma swój urok i coś charakterystycznego co odróżnia go od innych. Piękniejszych Simów nie widziałam, naprawdę :)

Malin 06.02.2014 10:46

Chciałam skomentować każdy post po kolei, żeby nikt nie czuł się pominięty, ale po prostu nie wiem, co mam napisać, bo praktycznie do każdego musiałabym powtarzać to samo :P Napiszę więc ogólnie "bardzo dziękuję za opinie!", bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :D Jestem przede wszystkim zaskoczona, że pojawiło się tyle komentarzy pod ostatnimi zdjęciami. Ostatnio strasznie tu cicho i już nie wierzyłam, że ktokolwiek coś napisze, a tu taka niespodzianka :)

Dla zainteresowanych (jeśli jacyś są), Ruth i Aurorę wstawiłam do pobrania na moim simblr, do którego link znajduje się w sygnaturze, więc jeśli ktoś chce nimi pograć to zachęcam do ściągania (ale reklama, lol) :P

Diana 06.02.2014 17:53

Cytat:

Napisał Malin (Post 1801426)
Dla zainteresowanych (jeśli jacyś są), Ruth i Aurorę wstawiłam do pobrania na moim simblr, do którego link znajduje się w sygnaturze, więc jeśli ktoś chce nimi pograć to zachęcam do ściągania (ale reklama, lol) :P

:O Łał, ale super! Biegnę pobierać, dzięki! <333333

Edit: Obie simki działają, cieszę się bardzo :3

Tupolew 08.02.2014 11:06

Jeny! Robisz przepiękne simy! Naucz mnie :<.
Ruth wygląda tak naturalnie, a do tego jest bardzo ładna!
Aurora jest dość realistyczna, tylko dałbym jej inne piegi :P.
Już pędzę pobierać! :D

Kędziorek 14.02.2014 12:01

Twoje simki są G.E.N.I.A.L.N.E. :P
Poważnie, prędzej się prawnuków doczekam niż znajdę w nich coś, co mi się nie spodoba. Szczególnie Aurora bardzo mi się podoba z tym znamieniem na twarzy. I te piegi <3 Uwielbiam je, choć rzadko je stosuję :) Brwi ma trochę grube, ale coś czuję, że inne by kompletnie nie pasowały. Razem to wszystko tworzy naprawdę zgraną całość.
Ruth ma śliczną fryzurę, no i bardzo podoba mi się je strój.

Czekam na kolejne Twoje simki :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:13.