![]() |
Odp: Tuckerowie
Powodzenia dla wszystkich maturowiczów którzy to czytają :) Szkoda tylko, że tak długo będzie trzeba czekać na odcinek
|
O jejku, boskie!
Uwielbiam tą historyjkę, można się porządnie pośmiać, życzę dalszej weny, no i oczywiście czekam na kolejny odcinek! :D |
Cytat:
Gio, szkoda, że zrezygnowałeś z robienia fotostory, ale widać, że trzymasz poziom :) Dopiero zacząłem czytać, ale możesz być pewien, że w wolnej chwili tutaj zajrzę. |
Mroczny Panie Skromności :P - nie zrezygnowałem, tylko zawiesiłem na czas określony :D
Wszelkie wnioski i prośby rozpatrzę w ciągu 14 dni roboczych. :D Oczywiście ten czas przerwy można jakoś wykorzystać, np. przypominając sobie starsze odcinki albo poprzez zajrzenie do fanklubu ;) I ja również życzę wszystkim próbnomaturzystom powodzenia no i zapału do pracy przede wszystkim :) |
Gio, to dokładnie tak jak ja! :D Marzy mi się, żeby kiedyś skończyć jakieś FS, ale póki co na marzeniach się kończy :P
Nie żadnym maturzystom, tylko maturowiczom :D okej, zabieram się do drugiego odcinka :D O pierwszym wcześniej nie wspomniałem, wiedz, że jest idealny :) |
Ach, naprawdę się nie rozumiemy :D Żeby było jasne: ani mi się śni skończyć to FS, zapał jest, pomysłów pod sufit, ale tak jak napisałem - do próbnych matur czasu kompletnie brak :) Ale potem myślę, że odcinek dalej pójdą normalnie ;)
|
Bedziemy wytrwale czekac Gio! Powodzenia i jak najlepszego wyniku ! :)
|
Kocham Tuckerów!Kocham,kocham,kocham,kocham,kocham.:}
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Susan jest genialna! Naprawdę świetna... i śliczna tak przy okazji. Jak zwykle prześmiesznie... Helga z tymi cekinami... Nawet nie wiem co mam pisać, bo to po prostu genialne... moim zdaniem w tym odcinku to nie Helga, ale Susan zdecydowanie błyszczała najjaśniej, mimo tego że to Helga była w tej cekinowej sukience... Czekam na następne przygody Tuckerów! |
hahha śmieszna historia uśmałem się czekam na next
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:33. |