TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Życie Słodkich simów Pana Ciastka. Nieaktualne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64303)

Damian 16.02.2013 22:12

Odp: Życie Słodkich simów Pana Ciastka.

Bardzo ciekawe opowiadanko, opublikowałem także na fanpag'u :)

Kędziorek 18.02.2013 20:39

Cóż, wspominałam już wcześniej, że Sam mnie trochę denerwuje i na chwilę obecną zdanie podtrzymuję.
Nie wiem czemu, ale jak patrzę na macochę (która się w końcu doigrała) w tym i poprzednim odcinku to wydaje mi się, że ma inne usta :| Ale może po prostu mam jakieś zwidy :)
Hmm.. Sam widziała jak ktoś pstryka jej fotki, gdy zabija swoją belferkę, ale zamiast się tym zająć to wskakuje na konia i zmyka do domu..
A to bractwo coraz bardziej i bardziej mnie intryguje ;)

Zielona Herbata 22.02.2013 17:18

Hmm,napiszę tu coś.. :)

Śledzę od początku twoją historię,która jest bardzo ciekawa. Bardzo mi się podoba,jak opisujesz sytuacje z perspektywy Sam. Przyjemnie się czyta. ;) Lubię też bardzo wygląd bohaterki. Odcienie fioletu (mój ulubiony kolor ! xd) i buntowniczy styl ubierania się podkreśla jej charakter. Padłam śmiechem,jak Sam załatwiła swoją nauczycielkę. Głowa pełna pomysłów po prostu ! :D Mam nadzieję,że dziewczyna da sobie radę z tym gangiem (uch,już mi tu trochę groźnie brzmi :D).

Czekam na następną część ! ;)

Sqiera 23.02.2013 12:26

Zaczyna mnie zastanawiać ta cała młodzieńcza "mafia".
Ciekawe, czego mogą chcieć od Sam...

Dobrze, że ma ona oparcie w Rockym. Inni nastolatkowie mieszkający ze sobą pewnie już dawno by się "pozabijali", a oni tymczasem potrafią ze sobą jakoś żyć.

Hmm... wyczuwam w powietrzu jakąś... bitwę? :|

czekam na next

Teo 23.02.2013 20:36

Trzyma w napięciu :) Mam nadzieję, że szybko dodasz kolejny odcinek!!

kikunia 25.02.2013 13:34

ciekawe kto jest panią?Może Alex

zły chipsik wrogar 25.02.2013 14:05

up.też pomyslałem że to może Alex ciekawe jak dyro szkoły sam zareaguje na to że,uczenica zabiła nauczycielke :D

Słodki Pan Ciastek 02.03.2013 08:32

Cytat:

Napisał Cytrynowa Wiśnia (Post 1656839)
a i fajna farynka i wyszła (wieszocochodzi) :D

A co wątpiłaś w moje zdolności co do farynek?

Cytat:

Napisał Cytrynowa Wiśnia (Post 1656839)
Czemu (tam gdzie Sam bawiła się z Toto) jest tyle dywanów? :P

Są gusta i guściki :D

Cytat:

Napisał Ƅlack (Post 1657195)
Bardzo ciekawe opowiadanko, opublikowałem także na fanpag'u :)

Bardzo dziękuje ;)

Cytat:

Napisał kedziorek92 (Post 1657949)
Nie wiem czemu, ale jak patrzę na macochę (która się w końcu doigrała) w tym i poprzednim odcinku to wydaje mi się, że ma inne usta :| Ale może po prostu mam jakieś zwidy :)

Nie masz zwidów... To zupełnie inna simka. Tamta mi się usunęła. Myślałem, że nie zauważycie... Przepraszam……………………………….

Zapraszam do dalszego komentowania.

Księżniczka Mordoru 02.03.2013 17:37

Z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba. Dwa ostatnie odcinki są w szczególności świetne. Podoba mi się ten tajemniczy wątek z bractwem - czego oni od niej chcą? Chcą ją zabić? A może chcą by im pomogła? Strasznie jestem ciekawa rekacji Charlie, gdy dowie się, że Sam jest wampirem :D

Muffshelbyna 03.03.2013 13:22

Interesujący ten wątek z bractwem ;> naprawdę, jestem bardzo ciekawa co się wydarzy.

Oby nie zrobili nic Sam, szkoda by jej było. Jej piesek jest bardzo ładny ^^

Nie mogę się doczekać kolejnej części, bo piszesz bardzo dobrze, fajnie Ci to wychodzi w narracji 1 osobowej :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:15.