![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
Edit: Jako tak znalazłam przyczynę błędu. Chyba ogólnie jakiś sim, albo w ogóle całe miasto jest zbugowane, bo gdy zrobiłam nową grę i wysłałam simów na studiach to wszystko działało bez zarzutu. Także zaczynam nową grę, usuwając tamtą, troche szkoda, ale no nic :p |
Cytat:
Nie wiem czy to problem czy tak powinno być, ale wydaje mi się, że moja simka studiów nie może skończyć. Na studiach już jest na pewno co najmniej 2 tygodnie i nie wiem kiedy w końcu te studia skończy. Jej kierunek to nauka i medycyna. Cały czas ma 18 z 48 zaliczeń (18 zdobyło w domu ucząc się nauki.) i w ogóle jej się to nie powiększa, a nad tym paskiem jest liczba 5. Poza tym w każdy poniedziałek pojawia się komunikat, że za 11 dni odbędzie się egzamin końcowy, we wtorki za 10 itd., a w każdy piątek chyba ma jakieś egzaminy, bo w czwartki może robić ściągi, a w piątki wtedy kiedy powinna mieć wykłady mogę jej dać (jak np. staraj się ciężko, wyluzuj, gadaj, śpij itp.) oszukuj na egzaminie, błagaj profesora o wyższą ocenę... Czy tak powinno być? Kiedy i czy w ogóle te studia skończy? Jak sprawdzić ile jej zostało? |
Serakel nastrójniki można usunąć wpisując kod testingcheatsenabled true a później z wciśniętym klawiszem Ctrl po prostu klikasz na wybranym nastrójniku :)
|
Czy można zbudować własny akademik?
|
Cytat:
Potem z wciśniętym schiftem klikasz na nastrójnik ;) |
Mam nietypowy problem. Gram sobie simem, który chce mieć jak najwięcej dzieci i zapładnia wszystkie simki w wieku produkcyjnym a i staruszki odmładza. Taki jurny chłopak. Czasem żniw byłyby dla niego studia. Niestety on, pazera, kupił sobie na przestrzeni czasu dyplomy wszystkich kierunków i teraz nie może rozpocząć studiów. Czy da się to jakoś cofnąć? Bardzo mi zależy. Pytam poważnie.
|
Studentki i tak nie mogą mieć dzieci, gdyż mechanika gry jest oparta na WP więc nie wiem po co ci to ;P
Ale odpowiadając na pytanie - jeśli nie możesz dyplomów sprzedać normalnie to Master Controller ma zdaje się opcję kasowania nagród kupionych za punkty życiowe. |
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie edycji limitowanej. Chciałam odblokować zawartość Pakietu Imprezowego, ale kiedy wpisuję adres strony, to pojawia mi się, że taka strona nie istnieje. (404 - nie znaleziono strony) Co mam zrobić? :(
|
Może źle wpisujesz :|
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:25. |