![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
Nie wyświetlają mi się w "mojej bibliotece" zapisane do niej parcele O_o
edit: LOL, trzeba zahaczyc 'zawiera zawartosc zmodyfikowana', ufff |
Mam problem z jedzeniem. Klikam na lodowke gotuj czy cokolwiek innego i akcja automatycznie sie anuluje. Wkurzajace, glodni chodza i wgl.
|
Wie ktoś może jak pozbyć się gościa? Obca simka przyszła w odwiedziny do moich simów i nie może wyjść :| Próbowałam ją resetować (bez skutku), nie ma opcji typu "wyproś".
|
Cytat:
@down: jak wolisz :fun: |
Cytat:
@down: Już sobie poradziłam, ale dzięki. :) |
Miałam problem po aktualizacji świątecznej The Sims 4 gra się włączała wszystko pięknie ale nie wczytywało mi rodziny tylko wyrzucało do otoczenia. Pomogło dopiero usunięcie wszystkich save'ów. Wie ktoś co to spowodowało? I czy to może się powtarzać? Bo jeżeli tak to gra staje się bez sensu.
Cytat:
|
Ja natomiast mam taki nietypowy problem..
Kiedy edytuje sima czesto zawiesza mi się jakby hmm.. myszka. Wtedy klikajac na jakieś ubranie wylacza mi kategorie i zostawia samego sima, klikajac na sima wlaczaja mi sie wszystkie ubrania i ciagle to samo w kolko. Zobaczcie: http://youtu.be/Kw8X0tqOFjs |
Może to z myszką masz coś nie tak?
|
Sprawdzalam, cos kombinowalam ale nadal sie to powtarza :/
|
Cytat:
Nie wiem czy ma to coś wspólnego z aktualizacją (być może, bo zmieniły się chyba wymagania do aspiracji i pracy), ale mojej simce stało się tak, że ma wymagany do awansu chyba 8 poziom gotowania, a gra (w zakładce pracy) pokazuje, że ma 0/10. A ma mistrzostwo. Tak samo innemu simowi gra pokazuje, że ma 0 poziom grania w gry, a ma 6. Miał tak ktoś? Boję się, że przez to nie dostaną awansu :/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:56. |