![]() |
A u mnie za to dwie osoby miały jechać limuzyną do pracy. Z zewnątrzauta wszystko było ok, lecz gdy skierowałam kamerę do środka, to okazało się, że te dwie osoby siedziały na jednym miejscu... Przenikały przez siebie. A dodam, że mam patcha.
|
Nie wiem czy to jest śmieszne czy dziwne, ale to nie tylko mi sie zdarzyło. Zawsze kiedy przyjedża ogrodniczka stoi i sie gapi a kwiatki wiedną. A gdy jest ogrodnik to zawsze pracuje w pocie czoła.
|
Myslicie że spanie z szeroko twartymi oczami ( bez źrenic ) i usmiechem na twarzy jest norlane ?? Dla mnie jest upiornie przerażające
http://kakadumod.fm.interia.pl/oczy.jpg |
jezus wygląda okropnie :O hahaha wygląda tak "przerażająco" uff jak trup :| Jeszcze ten uśmiech na twarzy i te oczy otwarte... a ja mialam taki blad ze moja simka (nastolata) zobaczyla swojego chlopaka jak chusta inna dziewczyne i tak otwarla dziub i oczy poszerzyła i tak chodziła aż się nie stała nastolatką :laugha: wygladała jakby miała jakieś zakwasy albo jakby ja walec rozjechał
|
Cytat:
|
O w morde! Ta kobieta ma uraz twarzy! A może....och nie! Down! To straszne!
|
Mój Brat odebrał telefon... gadają, gadają... Wiec brat kazał sięrozłaczyć ale nie klikając na telefon tylko na tę ikonke do góry... Gostek położył telefon na ziemi i zamarł w bezruchu tylko ruszał głową gdy ktoś przechodził... Mój biedny brat musiał wprowadzać od nowa rodzinke. :\
Ps: widział ktoś kibel po podwójnym żyganku? mam gdzieś screena :D |
Cytat:
widzialam takiego. A dziwnych zdarzen nie pamietam |
Cytat:
Nie.Poprostu przyjechała sobie następnego dnia,samochodem.Tak jakby....... |
Ja też miałam dziwne zdarzenie w tej wannie czerwonej (nagroda z punktów aspiracji). Moja nastolatka ze swoim chłopakiem siedzieli tam i sie przytulali, aż w koncu przylepili się na stałe :D tzn. nie chcieli wyjsc z wanny pomimo, ze kazałam im co innego robic...tak dziwnie co jakis czas ruszali głowami, ona w jedną strone, a on w drugą :D tak sztywno jak jakies kukły...musiłam skasowac wanne kodem move objects bo innym sposobem sie nie dalo ich wyciagnac :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:19. |