TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

FakeYourDeath 08.08.2009 14:12

Odp: Pytania i odpowiedzi

bardzo wam dziękuje. :)

edit ; a jednak dalej nie działa . nie wiem co źle zrobiłam . =/

agnieszka130187 08.08.2009 15:24

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1091292)
Faktycznie, to może byc to, ze gra odczytuje czosnek i nasiono czosnku (jako nieznane nasiono) jako jedno. Może spróbuj połozyc te nasionka na podłodze i zobaczyć bez nich.

Sprawdzę to później, bo niestety przez aktualizację musiałam odinstalować grę i jak narazie "bawię się" w instalowanie ponowne, szlak mnie już trafia.
Swoją drogą nie powinno odczytywać nasionek... bo to bez sensu...

brzos 09.08.2009 13:18

Cytat:

Napisał Samara (Post 1091313)
bardzo wam dziękuje. :)

edit ; a jednak dalej nie działa . nie wiem co źle zrobiłam . =/

Monkey Installer Helper czy cokolwiek podobnego.
to+resource.cfg, wrzucasz w Mods/Packages i będziesz miała kilka folderów - wrzuć wszystko do Skins, ot tak. potem ctrl+a, ppm i "install to sims3''

Ellie 09.08.2009 13:51

okok, mam zalowe pytanie
czy jesli zmarl mi sim i pochowie go na cmentarzu, to jego duch bedzie odwiedzal dom? czy tylko jesli zrobie grob w ogrodku?

Fatamorgana 09.08.2009 14:00

Cytat:

Napisał Ellie (Post 1092185)
okok, mam zalowe pytanie
czy jesli zmarl mi sim i pochowie go na cmentarzu, to jego duch bedzie odwiedzal dom? czy tylko jesli zrobie grob w ogrodku?

Podejrzewam, że tylko jak go zakopiesz w ogródku będzie odwiedzał dom. Ja pochowałam Barry'ego na cmentarzu i nie odwiedza byłej narzeczonej.

Katka_Psychopatka 09.08.2009 14:06

Właśnie niekoniecznie. Raz mi się przydarzyło, że jeden Sim, który był pochowany na cmentarzu przechadzał się po ulicach miasta. Nie wiem, dokąd zmierzał, bo nie chciało mi się go śledzić, ale to ciekawe :)

Levkoni 09.08.2009 19:22

Cytat:

Napisał Katka_Psychopatka (Post 1092213)
Właśnie niekoniecznie. Raz mi się przydarzyło, że jeden Sim, który był pochowany na cmentarzu przechadzał się po ulicach miasta. Nie wiem, dokąd zmierzał, bo nie chciało mi się go śledzić, ale to ciekawe :)

Powiem więcej, duchy jeżdżą samochodami, nie wiem skąd je mają, ale z cmentarza raz podszedł na drogę i nagle wrrrrruuum samochodem se odjechał... :rolleyes:

Katka_Psychopatka 10.08.2009 09:11

Cytat:

Napisał theground (Post 1092450)
Powiem więcej, duchy jeżdżą samochodami, nie wiem skąd je mają, ale z cmentarza raz podszedł na drogę i nagle wrrrrruuum samochodem se odjechał... :rolleyes:

Haha :D To nieźle. Producenci widocznie zadbali o to, żeby duchy simów nie przemęczali się po śmierci ;)

gruszka. 10.08.2009 10:33

moja nastolatka ma pragnienie przeprowadzki do swojego chłopaka. jak to zrobić?

Orzechowo 10.08.2009 10:44

kliknac na telefonie i wybrac przeprowadzke, ale nastolatki nie moga sie wyprowadzac same.

moja simka miała pęłną lodówkę wszyskiego, co mozna kupić. weszłam na tym samym savie na pusta parcele inna rodzinka i zaczelam budowac dom, prawie w ogole nie bylo trybu zycia, potem wrocilam do tej simki co lodowke miala pelna, a tam wszystko cofnelo sie do podstawowego wyposazenia (w lodowce). jest jakis sposob, zeby simy tak szybko nie zżerały jedzenia??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:22.