TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

cordian 11.08.2011 16:51

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Jeżeli będą wilkołaki i co więcej, okaże się, że nienawidzą się z wampirami to zaleci mi tu pewną produkcją ...

Master of Disaster 11.08.2011 17:17

@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym".

Gio 11.08.2011 17:31

@up i @upup: to, że wilkołaki nienawidzą się z wampirami, to nie jest wymysł zmierzchu. To jest jedna z podstawowych cech gatunku wilkołak, wymyślona już za bardzo dawnych czasów przez wieśniaków, którzy wiązali te stworzenia z jakimiś przesądami itd.

Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 :D

Séverine 11.08.2011 17:48

Cytat:

Napisał Gio (Post 1431691)
Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 :D

EA prędzej by było zdolne do zrobienia różowej kulki która chce być drapana po brzuszku niż do bardziej realistycznego wilkołaka :P W dwójce to taki wilkołak raczej przypominał yeti czy tam wielką stopę z podróży, jedyny szczegół to twarz, u ,,wilkołaków" były pyski które bardziej przypominały psa.

cordian 11.08.2011 20:20

Tak chodziło mi o Zmierzch, ale nie chciałem tu publicznie tego pisać.
Żebyście się nie zdziwili jeżeli faktycznie tak będzie :)

Nie napisałem, że relacje wampirów i wilkołaków to wymysł Zmierzchu, tylko ,że EA może "ściągnąć" z niego pewne motywy i użyć ich w grze. A to wszystko dlatego ,że film ten taki popularny się swego czasu zrobił :)

TheSims3Fan 11.08.2011 21:19

Cytat:

Napisał Master of Disaster (Post 1431685)
@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym".

Czy ten drugi film to nie Walhensing ? Nie tam ona chyba nie grała ale i tak z tamtego EA mogłoby też wziąc ;)
Ja cały czas czekam co z tą smyczą i wysokością psa. Muszą byc przynajmniej 4 :P Ale juz mam w głowie zrobienie Dobermana wielkości Chichuachua (Cziłały) ciekawe jakby to wyglądało :D Napewno ciekawie :) :D

Séverine 11.08.2011 21:20

Jak dla mnie to wilkołaki i wampiry mogą się nawet pozabijać oby nic się nie stało moim idealnym Simom i ich idealnie urządzonych idealnym domom (ach ta skromność) :P

Jak myślicie, będzie można odblokowywać tak jak w dwójce różne rodzaje i kolory futer oraz obroży? Ja bym chciała, przez to moje zwierzęta by się odróżniały. A może ma to tylko dojść z np. edycją limitowaną?

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1431847)
Czy ten drugi film to nie Walhensing ?

Czy ten post był na temat? Pisz o zwierzakach :P

Ejak 11.08.2011 21:26

Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.

TheSims3Fan 11.08.2011 21:29

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1431856)
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.

a wiecie właśnie kiedy the sims social będzie ?

Séverine 11.08.2011 21:31

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1431856)

Te The Sims Social jest jak dla mnie potrzebne jak plaster na nie powiem co. Grafika rodem z jedynki i ogólnie takie jak by cofnięcie do czasów pierwszej części. Nawet chyba gorsze bo niby to jedynkowe a niby nowoczesna ta grafika.
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:32.