![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Jeżeli będą wilkołaki i co więcej, okaże się, że nienawidzą się z wampirami to zaleci mi tu pewną produkcją ...
|
@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym". |
@up i @upup: to, że wilkołaki nienawidzą się z wampirami, to nie jest wymysł zmierzchu. To jest jedna z podstawowych cech gatunku wilkołak, wymyślona już za bardzo dawnych czasów przez wieśniaków, którzy wiązali te stworzenia z jakimiś przesądami itd.
Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 :D |
Cytat:
|
Tak chodziło mi o Zmierzch, ale nie chciałem tu publicznie tego pisać.
Żebyście się nie zdziwili jeżeli faktycznie tak będzie :) Nie napisałem, że relacje wampirów i wilkołaków to wymysł Zmierzchu, tylko ,że EA może "ściągnąć" z niego pewne motywy i użyć ich w grze. A to wszystko dlatego ,że film ten taki popularny się swego czasu zrobił :) |
Cytat:
Ja cały czas czekam co z tą smyczą i wysokością psa. Muszą byc przynajmniej 4 :P Ale juz mam w głowie zrobienie Dobermana wielkości Chichuachua (Cziłały) ciekawe jakby to wyglądało :D Napewno ciekawie :) :D |
Jak dla mnie to wilkołaki i wampiry mogą się nawet pozabijać oby nic się nie stało moim idealnym Simom i ich idealnie urządzonych idealnym domom (ach ta skromność) :P
Jak myślicie, będzie można odblokowywać tak jak w dwójce różne rodzaje i kolory futer oraz obroży? Ja bym chciała, przez to moje zwierzęta by się odróżniały. A może ma to tylko dojść z np. edycją limitowaną? Cytat:
|
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social. |
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:32. |