![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą
Polecam program Fraps i jakieś fajne akcje do PS albo obróbkę w innym programie graficznym :P
|
Chyba najlepszym sposobem na najładniejsze zdjęcia jest robienie screenów :D Aczkolwiek powiem Ci, iż kiedy ustawiłam sobie wszystkie opcje robienia zdjęć na max, to wychodziły całkiem nieźle.
|
Czy jeżeli moja simka urodzi na studiach dziecko, to jak potem wróci z nim do otoczenia jako dorosła?
|
LP23 - normalnie - tak, jakby wracała bez dziecka.
|
Czy da się podmienić w istniejącym otoczeniu teren otoczenia (w sensie mapę np. Miłowa) na inną mapę?, ponieważ na tej, na której gram robią się koło domów takie pisaki i prawie woda.
|
HoodReplace na MTS.
|
Dziękuję :)
|
Witam gram w the sims 2 od jakiegoś czasu i wcześniej wszystko działało bez zarzutu ,niestety parę dni temu mojemu bratu zachciało się zainstalować dodatek EROTIC DREAM. Czytałam że to niezależna gra niestety w jakiś sposób połączyła się z moją grą :/ usunęłam ją odrazu ale niestety straciłam miłowo,dziwnowo i werone. W Miłowie miałam daleko posuniętą już grę . Dzieki informacja tu na forum udało mi się to odzyskać i pytanie czy da się odzyskać moje stare rodziny które tam miałam ? Dodatkowo w trakcie interakcji jednego sima na drugim zamiast słów pojawiają się tylko kropki. Gra się długo włącza i chwile po uruchomieniu pojawia się informacja : "W tej sesji gry zawartość modyfikowana jest wyłączona. Obiekty zmodyfikowane mogą wywołać konflikty wewnątrz gry.Ich rezultatem może być nieprzewidywalne zachowanie się programu. Wymienione obiekty (i tu jest lista obiektów ) mogą wywoływać takie konflikty . Aby wyłączyć te obiekty,wybierz włącz obiekty. Spowoduje to włączenie całej zawartości modyfikowanej tej sesji gry. " Wiec wybieram włącz nadal się nic nie zmienia wybieram wyłącz tez nic. No ręce mi opadły :notbad: prosze o pomoc
|
Sprawdź w DokumentyEA Games\The Sims 2\Neighborhoods jakie masz foldery. Może po prostu gra nie widzi tych otoczeń?
A całą grę trzeba będzie przeinstalować. |
Otoczenia odzyskałam a czy da się odzyskać moje stare rodzinki? a w folderze Ea GAMES w dokumentach utworzyl mi sie nowy folder tera jest the sims 2 a pod spodem the sims 2 old:| w folderach mam otoczenia E001, F001, G001, N001, N002, N003 , TUTORIAL , i plik NeighborhoodManager.package
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |