TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Ejak 11.08.2011 21:33

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja dam nowinkę :P
"Fergie, Cameron Diaz, David Beckham - to tylko niektóre gwiazdy, które odwiedziły Green Room The Sims™ 3: Zwierzaki podczas Teen Choice Awards 2011. Mogli oni zagrać w grę i poznać jej możliwości."

The Sims Social już jest, a grafika taka jaka jest , bo to wszystko w internecie na Facebook'u, ale i tak w to nie zagram ;)

TheSims3Fan 11.08.2011 21:34

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1431862)
Te The Sims Social jest jak dla mnie potrzebne jak plaster na nie powiem co. Grafika rodem z jedynki i ogólnie takie jak by cofnięcie do czasów pierwszej części. Nawet chyba gorsze bo niby to jedynkowe a niby nowoczesna ta grafika.
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę ;)

Mam nadzieję bo jest tyle wiadomości ile kot w ciągu minuty na..... niepowiem co :P Ale miejmy nadzieję, że na koniec zas zaskoczą i to solidnie albo odwalą to tak jak każdy dodatek ;)

Séverine 11.08.2011 21:36

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1431866)
Mam nadzieję bo jest tyle wiadomości ile kot w ciągu minuty na..... niepowiem co :P Ale miejmy nadzieję, że na koniec zas zaskoczą i to solidnie albo odwalą to tak jak każdy dodatek ;)

Niby racja, jak nam mało powiedzą to ciekawość będzie jeszcze większa a odkrywanie gry ciekawsze :D

Ejak 11.08.2011 21:38

Tu macie gameplay z The Sims Social
Ale to przecież temat o zwierzakach, więc dodam, że mam nadzieje, że będzie można z psem jogging uprawiać.

TheSims3Fan 11.08.2011 21:40

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1431868)
Niby racja, jak nam mało powiedzą to ciekawość będzie jeszcze większa a odkrywanie gry ciekawsze :D

No własnie pewnie tym razem o to EA chodzi. Może postanowili wziąśc się za ten dodatek pożądnie i nie mówic o wszystkim 2 miesiące przed premierą. Ta gra będzie trzymac w napięciu..... muahahahaha..... :P

To twoje z Joggingiem to dobry pomyśł ^^ Mógłbym tak jak ja co sobotę i niedzielę własnie pobiegac z psem 9w moim przypadku psami) :P Ale w tym pierwszym trailerze ył dalmatyńczyk który biegnie u boku pana który tez biegnie.... ;)

Séverine 11.08.2011 21:42

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1431873)
Ale to przecież temat o zwierzakach, więc dodam, że mam nadzieje, że będzie można z psem jogging uprawiać.

Na pierwszym zwiastunie było widać jak Sim biegnie w parku ze swoim psem, pies biegł wtedy troszkę za właścicielem, trzymał się obok nogi ;)

TheSims3Fan 11.08.2011 21:49

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1431877)
Na pierwszym zwiastunie było widać jak Sim biegnie w parku ze swoim psem, pies biegł wtedy troszkę za właścicielem, trzymał się obok nogi ;)

No taak :D I fajnie gdyby tak zostało jak w pierwszym. Były tam też dwa psy chyba kogoś innego bawiące się wspólnie tamtym do szarpania itd...

Séverine 11.08.2011 21:51

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1431882)
No taak :D I fajnie gdyby tak zostało jak w pierwszym. Były tam też dwa psy chyba kogoś innego bawiące się wspólnie tamtym do szarpania itd...

Sznurkiem albo frisbee. To by było super zwłaszcza jak robiłby to chihuahua z amstaffem :D

TheSims3Fan 11.08.2011 23:17

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1431886)
Sznurkiem albo frisbee. To by było super zwłaszcza jak robiłby to chihuahua z amstaffem :D

Noo... To dopiero był by widok. Jeszcze jakby amstaff podniósł Cziłałe bo ona zawnięcie trzyma frisby w pysku ^^

Séverine 12.08.2011 06:33

W realnym życiu też tak czasem jest, kiedyś pojechałam z moim yorkiem do cioci która ma dwa dobermany to jeden się siłował z moim Kleksem :P
Jestem ciekawa czy jednak zostaną przy jednorożcu tak jak to miało być na początku czy jednak zrobią wilkołaka. Chociaż myślę, że już pójdą na łatwiznę, wezmą sobie szablon ,,wilkołaka" z dwójki (na pewno tam mają te swoje wszystkie projekty itp.) tylko po prostu poprawią mu grafikę.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:50.