![]()  | 

Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą 

Mam małe pytanie :) 
	Jak dodać niemowlęta 3, które narodziły się na studiach ( a ich mama porzuciła studia ze względu na nie i mama odjechała, a dzieci zabrała opieka społeczna?  | 

xxdaria - nie odzyskałaś otoczeń, tylko je zresetowałaś. 
	A w tym "the sims 2 old" masz coś ciekawego w folderze Neighbourhoods? LepkiePaluszki23 - ja się pytam jak to się stało, że dzieci zostały?! Sama przedwczoraj grałam studentką, która rzuciła studia i wróciła do otoczenia razem z maleńkim dzieckiem :| Możesz je dodać do rodziny ich matki przez SimPe.  | 

Liv Dziękuję za pomoc :) 
	Otóż urodziło ich się 3 i w związku z tym, że nie poradziłbym sobie z wychowaniem ich na studiach, to simka rzuciła studia, przyjechała taksówka (a simka mieszkała w wynajętym mieszkaniu) i pojawił się komunikat "Wiem, że mam obowiązki, ale nie mogę zostawić dzieci bez opieki", po czym studentka pojechała do otoczenia głównego (bez dzieci) i chwilę potem pojawił się komunikat , że umarli wszyscy członkowie dorośli, którzy w tym domu mieszkają i sierociniec się dziećmi zajmie (choć ich mama żyje i mieszka) i przyjechała opieka społeczna zabierając dzieci.  | 

Poszukuję czystego Miłowa. Wiem, że mogę przenieść folder i gra sama wygeneruje nowe otoczenia, ale może ma ktoś link. ;) 
	 | 

| 

Czy jest jakiś sposób żeby przenieść rodzinę (wraz z domem) do innego otoczenia? 
	EDIT: Chodzi mi o bezpieczny sposób, żeby nie zepsuć gry,  | 

Stworzyć ją od nowa w Tworzeniu Sima. Dom. 
	 | 

No taki sposób to zna chyba każdy... ktoś zna jakiś inny? 
	 | 

Jak nawożę roślinę kompostem to zaraz znikają :| Wie ktoś czemu? Czy przyczynia się to, że wrzuciłem tam śmieci z kosza? :( 
	 | 

Przecież nie możesz nawozić istniejącej rośliny kompostem :| 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:52. |