TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Saphira 12.08.2011 08:10

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Mnie ciekawi, czy będzie można wybierać w trybie tworzenia zwierzaka te obroże, szelki i smycze.A co do jednorożców - jeśli jednak będą, to wolałabym, żeby były białe, siwe, ewentualnie kare (czarne)...I żeby miały biały róg, a nie, żeby były typu "słit" , czyli różowe/fioletowe czy jeszcze inne.Wystarczy, że kon ie będą mogły być różowe w gwiazdki :/ ...
I czy konie będą mogły się przemieniać w jednorożce ?

I ciekawią mnie te pytony i inne węże, jak one będą w tej dżungli dla kotów ?

Séverine 12.08.2011 08:30

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1431947)
Mnie ciekawi, czy będzie można wybierać w trybie tworzenia zwierzaka te obroże, szelki i smycze.A co do jednorożców - jeśli jednak będą, to wolałabym, żeby były białe, siwe, ewentualnie kare (czarne)...I żeby miały biały róg, a nie, żeby były typu "słit" , czyli różowe/fioletowe czy jeszcze inne.Wystarczy, że kon ie będą mogły być różowe w gwiazdki :/ ...
I czy konie będą mogły się przemieniać w jednorożce ?

I ciekawią mnie te pytony i inne węże, jak one będą w tej dżungli dla kotów ?

Jak w dżungli dla kotów w której są żywe zwierzęta mogą pełzać inne zwierzęta które zagrażają życiu kotom? Poza tym to jest dżungla dla kotów a nie prawdziwa dżungla z małpami, panterami i wężami :P Poza tym skąd wiesz, że konie będą w gwiazdki? :| Jednorożców w ogóle ma chyba nie być.

Saphira 12.08.2011 08:37

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1431973)
Jak w dżungli dla kotów w której są żywe zwierzęta mogą pełzać inne zwierzęta które zagrażają życiu kotom? Poza tym to jest dżungla dla kotów a nie prawdziwa dżungla z małpami, panterami i wężami :P Poza tym skąd wiesz, że konie będą w gwiazdki? :| Jednorożców w ogóle ma chyba nie być.

Dlatego piszę, że JEŚLI jednorożce będą.Skąd wiem, że na zwierzakach będą różne wzory ? Bo widziałam i czytałam .A to ,że dżungla nie jest z dzikimi zwierzętami, to chyba oczywiste.Po za tym , jeśli te węże zagrażają życiu kotów, to simów przy karmieniu też, zresztą w tej grze jest wiele potencjalnie niebezpiecznych sytuacji.

Séverine 12.08.2011 08:42

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1431987)
Dlatego piszę, że JEŚLI jednorożce będą.Skąd wiem, że na zwierzakach będą różne wzory ? Bo widziałam i czytałam .A to ,że dżungla nie jest z dzikimi zwierzętami, to chyba oczywiste.Po za tym , jeśli te węże zagrażają życiu kotów, to simów przy karmieniu też, zresztą w tej grze jest wiele potencjalnie niebezpiecznych sytuacji.

Ale taki w terrarium to już raczej jest przyzwyczajony do człowieka, poza tym co za problem wrzucić mysz czy coś innego? :P A takie dziko żyjące w dżungli dla kotów raczej by nie pasowały.

PS. http://www.wirtualnesimy.pl/?mod=art...t=translations
Jak by ktoś sobie chciał poczytać o zwierzakach :P

Saphira 12.08.2011 08:44

Dzięki za link :D
A co do węży - poczekamy, zobaczymy.

Séverine 12.08.2011 08:46

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1432000)
Dzięki za link :D
A co do węży - poczekamy, zobaczymy.

Spoko, codziennie wchodzę i patrzę czy nie ma nowinek.
No właśnie, nie ma co się kłócić albo od razu stwierdzać fakty bo jeszcze nawet nie ma gry :P

Saphira 12.08.2011 08:50

Ale fajnie, że będzie można samemu w CAP dobierać akcesoria :D Mam nadzieję, że w trybie kupowania będą budy i legowiska.A w sklepie zoologicznym dodatkowe akcesoria i miski dla zwierząt.No, chyba, że te ostatnie sim będzie wyciągał zza siebie, z kieszeni :P

Séverine 12.08.2011 08:54

Cytat:

Napisał Mari777 (Post 1432007)
Ale fajnie, że będzie można samemu w CAP dobierać akcesoria :D Mam nadzieję, że w trybie kupowania będą budy i legowiska.A w sklepie zoologicznym dodatkowe akcesoria i miski dla zwierząt.No, chyba, że te ostatnie sim będzie wyciągał zza siebie, z kieszeni :P

Będziesz miała edycję limitowaną? To chyba już musisz zamawiać bo sklep zoologiczny będzie tylko z tą edycją. Tak poza tym to ciekawe co zwierzaki wnoszą do Simów oprócz tej wanny [?] i kapci.

Saphira 12.08.2011 09:14

Ciekawe są to zjawiska "pogodowe" ...Deszcz meteorytów ?

anie_1981 12.08.2011 09:44

Nie chciało mi się czytać tych wszystkich artykułów, ale z tego co przeczytałam, to coraz bardziej nie mogę się doczekać zwierzaków...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:45.