![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Cytat:
|
hahaha w sumie to nawet nie wiem jak wygląda tryb kupowania i o samą rozgrywkę, chyba jak większości, najbardziej mi chodzi. Ja kupować nie zamierzam, ale na pewno któryś z moich znajomych (a są tacy zatwardziali fani) będzie mieć :D
|
No kurczę, teraz to ja już zaczynam świrować chyba, bo miałem wrażenie, że sami twórcy chwalili się tym, że simowie będą mogli być leworęczni... Ni mnie to ziębi, ni grzeje, ale po co rozpowiadać takie rzeczy, a później zaprzeczać?
|
Cytat:
Dla szumu wokół gry, by zwrócić na nią uwagę. Mogliby jednak uzyskać lepszy efekt, gdyby choć raz, przyłożyli się do roboty... |
No właśnie mówili, ale cóż. Fani nie zostawiają na niej suchutkiej niteczki, niteńki, niteniusieniuni :D
|
Co za różnica czy sim jest lewo czy prawo ręczny...gee
|
Dobrze, że w polityce tak wszystkiego nie wybaczają xD
"Tusk wprawdzie obiecał, że obniży VAT i go podwyższył, ale za to mamy nowe orliki i stadiony!" Tu już nie chodzi o rangę tych obietnic, aleo sam fakt, że nie dotrzymali słowa. |
@up rozbrajasz mnie.
Z tego, co słyszałam, w bieżącym roku EA nie wygrało jakże zaszczytnej nagrody Złotej Kupy. Może chcą o nią powalczyć w przyszłym? :trollface: No ale ad rem. Rozumiem, że małych dzieci w podstawie nie będzie, bo tfurcom się nie chce? Bo tak interpretuję to, czego się dowiedziałam do tej pory. |
|
Ciekawe cóż to za parujący drink stoi na stoliku... I tak mi się nasunęło... w TS3 na wino mówili nektar, dopiero w Nocnym życiu powiedzmy, że weszły normalne drinki. Ja bym chętnie zobaczyła kiedyś pijanego Sima, ciekawe, czy się doczekam... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39. |