TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Caesum 28.06.2014 19:36

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:

Napisał eris234 (Post 1818777)
adamo030, no to mocno cisną fani w komentarzach, heh. Ale myślicie, że twórcy się tym przejmują? Proszę Was.

A ktoś tak twierdzi? Pls. W każdym razie nic nowego. Już od dłuższego czasu różne strony są zalewane podobnymi komentarzami. Może niekoniecznie z wyzwiskami, ale przekaz ten sam. Nawet facebookowa strona The Sims ma całkiem dużo komentów wykazujących rozczarowanie fanów, a jeszcze dwa tygodnie temu nie dało się znaleźć żadnego negatywnego słowa o TS4. Ludzie po prostu nie lubią, jak coś im się odbiera i tyle. Fani pojęczą, pewnie znaczna część starych graczy oleje TS4, EA dzielnie wywalczy tytuł najgorszej firmy 2014 roku, reszta świata kupi i będzie tak jak zwykle.

Cytat:

Napisał adamo030 (Post 1818775)
Zjechałem na dół na komentarze na tym twiettrze odnośnie tych ohydnych brwi i stwierdzenie, że się śmiał godzinami. A poniżej komentarz, że zrobiliby piwnice i basenie i dopisek "you idiot" :D

Mnie osobiście najbardziej rozbawił komentarz na jednym newsie z facebooka, w którym pokazali dwóch simów i zapytali "gdzie twoi simowie udaliby się na pierwszą randkę?". Odpowiedź brzmiała: "Impreza basenowa! Och, chwila..." :P

adamo030 28.06.2014 19:50

hahaha w sumie to nawet nie wiem jak wygląda tryb kupowania i o samą rozgrywkę, chyba jak większości, najbardziej mi chodzi. Ja kupować nie zamierzam, ale na pewno któryś z moich znajomych (a są tacy zatwardziali fani) będzie mieć :D

Mroczny Pan Skromności 29.06.2014 12:44

No kurczę, teraz to ja już zaczynam świrować chyba, bo miałem wrażenie, że sami twórcy chwalili się tym, że simowie będą mogli być leworęczni... Ni mnie to ziębi, ni grzeje, ale po co rozpowiadać takie rzeczy, a później zaprzeczać?

anie_1981 29.06.2014 13:02

Cytat:

Napisał LaseeeeczkaXD145643 (Post 1818847)
Ni mnie to ziębi, ni grzeje, ale po co rozpowiadać takie rzeczy, a później zaprzeczać?

Dla szumu wokół gry, by zwrócić na nią uwagę. Mogliby jednak uzyskać lepszy efekt, gdyby choć raz, przyłożyli się do roboty...

adamo030 29.06.2014 13:49

No właśnie mówili, ale cóż. Fani nie zostawiają na niej suchutkiej niteczki, niteńki, niteniusieniuni :D

Arwena 29.06.2014 14:21

Co za różnica czy sim jest lewo czy prawo ręczny...gee

Mroczny Pan Skromności 29.06.2014 14:36

Dobrze, że w polityce tak wszystkiego nie wybaczają xD
"Tusk wprawdzie obiecał, że obniży VAT i go podwyższył, ale za to mamy nowe orliki i stadiony!"

Tu już nie chodzi o rangę tych obietnic, aleo sam fakt, że nie dotrzymali słowa.

Master of Disaster 29.06.2014 16:25

@up rozbrajasz mnie.

Z tego, co słyszałam, w bieżącym roku EA nie wygrało jakże zaszczytnej nagrody Złotej Kupy. Może chcą o nią powalczyć w przyszłym?
:trollface:
No ale ad rem. Rozumiem, że małych dzieci w podstawie nie będzie, bo tfurcom się nie chce? Bo tak interpretuję to, czego się dowiedziałam do tej pory.

Irbis 29.06.2014 16:48

Nowe zdjęcie:
http://sims.arhn.eu/wp-content/uploa...f7db3e30_o.png
(Źródło: Dotsim)

anie_1981 29.06.2014 17:26

Ciekawe cóż to za parujący drink stoi na stoliku... I tak mi się nasunęło... w TS3 na wino mówili nektar, dopiero w Nocnym życiu powiedzmy, że weszły normalne drinki. Ja bym chętnie zobaczyła kiedyś pijanego Sima, ciekawe, czy się doczekam... :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39.