|  | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
 | 
| 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Już widziałem ten filmik dawno temu :). I tak, to jest na konsole. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Zgadzam się z Karel13.Jeszcze mam parę marzeń co Zwierzaków. 1.Żeby glodeny miały widocznie dług± sier¶ć(a nie jak w dwójce kiedy przypominały labradory) 2.Żeby był zawód weterynarza 3.Żeby i sim i zwierzak mogli chorować na biegunkę,grypę,anginę itp. 4.Żeby niszczenie przedmiotów przez Zwierzaki nie wygl±dało jak w dwójce(2 drapnięcia i z łóżka zostaje popiół) 5.Żeby w¶ciekły pies mógł ugryĽć sima i to na tyle :D | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. A ja czekam na reklamę telewizyjn±. Poza tym mam nadzieję, że ten "deszcz meteorytów" nie będzie się zdarzał zbyt często << udaje, że się boi >> ... | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. @up  ?? Jaki deszcz meteorów ?? W zwierzakach będzie deszcz meteorów. ? | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Mari777 chodzi Ci o ten, który był przedwczoraj? Nie widziałem bo były chmury :[. Lubie; nie, nie będzie. | 
| 
 | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. a ja tak liczyłam na ten cały deszcz, a tu nic :c podobno ma być do 26 sierpnia co noc tylko że coraz mniej. | 
| 
 Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. A ja nie lubię katastrof, nawet w wersji simsowej. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:23. |