![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Przecież na ostatnio dodanych linkach można przeczytać, w starszych nieco artykułach o tym dodatku o tym deszczu meteorytów w simach, co nie ? Jest tam napisane, że chłopaka, jego przyjaciółkę i jego psa przygniata meteor.A ja tych "spadających gwiazd" w realu przedwczoraj nie widziałam :/
|
nie wiem czy ktoś to wstawiał, no ale nvm,z oficjalnej str. simsów :3
Zwierzaki mogą uczyć się nowych umiejętności. Koty i psy naucz polowania. Psy opanują sztukę odnajdowania okazów kolekcjonerskich i aportowania. Konie mogą uczyć się biegu wyścigowego i skoków. Simowie mogą wyprowadzać swoje zwierzaki! Zabierz Reksa do parku, weź Mruczka do biblioteki lub galopuj na Gwiazdce do nowego Centrum Jeździeckiego. Awww :3 ciekawi mnie to centrum jeździeckie. wg. mnie będzie można tam kupić konia, trenować go i uczyć się jazdy : D tylko oby nie była to "królicza nora" |
Już to czytałam.Podobno będzie klika mniejszych ranczy jako parceli publicznych i prywatnych stajni innych simów i jedno centrum jezdzieckie.Już się nie mogę doczekać ! może będą tamn zawody ujeżdżenia na hali, skoków w terenie i wyścigi, bo chyba po to konie będą zdobywały te umiejętności.No i czy można będzie się ścigać między sobą, np.dwóch jezdzców ? Bo na przejażdżki simy mogą jechać razem.A jeszcze jestem ciekawa, czy simy będą mogły przychodzić na przyjęcia z psami i kotami.Podobno tak !
|
Mari777 o tych meteorytach to w konsolowej wersji... Chodzi o moce karmy.
|
Uuufff...Od razu lepiej.Dzięki, Karel13 .A czym są te moce karmy ?
|
|
Zdjęcia super są. Wydaje mi się, że najbardziej dopracowali koty - na drugim zdjęciu ich sierść wygląda świetnie. Chyba najmniej dopieścili konie, ich ogon wydaje się taki... kanciasty? Może w grze będzie wyglądać lepiej. Nie mogę się już doczekać ;)
Poza tym, podoba mi się to że nowa okolica będzie taka "jesienna". Na drugim screenie fajnie to widać, dodali nawet nową teksturę terenu która ma imitować spadające liście jesienią. :P |
Ja też. Najbardziej spodobało mi się 3th zdjęcie. Konie będą mogły pić z każdego zbiornika wodnego. I przyjrzyjcie się! Widać na nim szopa!
edit: To chyba nie szop, tylko małpa... Nie widzę. Albo i kot :). |
@up, możliwe, że to szop, całkiem przypomina te szopy z tego zwiastunu co wyciekł w marcu ;) Albo to i kot. To już kwestia otwarta :P
Te źrebaki są super :) Ciekawe, czy będzie można je ujeżdżać, dzieci by mogły na przykład. Cytat:
|
świetne te zdjęcia :D najlepsze są koty :) konie wydają się troche kanciaste ;/ mam nadzieje że jeszcze to troche poprawią :D na tym zdjęciu z koniami widać że są 2 kolory grzyw to dobrze bo słyszałamże miał być tylko jeden :) nie moge się doczekać.. więcej zdjęć ;D mam nadzieje że będzie schronisko
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:20. |