![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Mam pytanko odnośnie roślinek. Otóż mój Sim miał pragnienie zerwać roślinkę, gdzieś w mieście. Zerwałam krzaczek śmierci z cmentarza i ok spełniło się. Zauważyłam też, że obok miejsca, gdzie można podjąć karierę przestępcy rośnie roślinka, którą można karmić. Mam pytanie, gdzie w Riverviev i SV rosną jakieś ciekawe roślinki, których owoce można zawędzić ? Chodzi mi o parcele publiczne jak i domy rodzin. :D
Mam też pytanie dlaczego mój Sim nigdy nie dostał jeszcze okazji związanej z ogrodnictwem, chciałabym dostać te roślinki, które można zdobyć tylko przez tzw. okazję... |
absinth meduzy na winogrona ( o ile pamietam do meduzy nie ma ksiazki) trzeba probowac
|
dzieki okruch
agnieszko, pytanie: jak zerwalas kwiat smierci? ja za cholere nie moge go zerwac ckckck |
Cytat:
Trzeba upilnować aż będzie można zerwać owoce kwiata śmierci, tzn. musisz codziennie na cmentarz chodzić, w końcu pojawi się opcja ZBIERZ, tak jest tylko OGLĄDAJ. |
Cytat:
Jest jakiś sposób żeby wskrzesić sima(nie chodzi mi oto żeby potem był duchem)?I czy jest już SimPe do trójki? |
Cytat:
dzieki bardzo! |
kamil11 - podejrzewam, że w opcjach masz pole widoczności oznaczone jako "niskie". Ale jeśli masz słabszy komputer, proponuję tego nie zmieniać, chyba, że nie zależy Ci na wydajności :)
|
Cytat:
|
Dziury w dachu chyba nie ma chodz pewien nie jestem...ale w trójce i tak nie ma deszczu XD
Z nocnika może i tak...ale wątpie zeby z nocnika sie wylewalo na druga strone pokoju. A dzieci nie sikaja xdd A zna ktos odpowiedz na pierwsze pytanie? ; d |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:40. |