![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Nie zabiliśmy cię, bo to by nas pogrążyło xD.
|
haha najbardziej mnie rozwaliło, jak niektórzy tutaj twierdzili, ze zabijając was po prostu strzelamy. a tymczasem my mieliśmy takie teorie i musielismy sie nieźle nakombinowac [nawet bardziej niz wy :D ] kogo zabić. "nie mozemy zabić A, bo bedzie podejrzenie na jednego z mafii, zabijmy B, wtedy podejrzany sie zrobi X!"
echh i nie moge wybaczyc redmoonowi, ze zrobil ta laurke... :axe: dziekuje za grę, mafia niezle się ubawiła :pimp: |
Musze powiedzieć, że szczególnie na początku obserwowanie jak się wzajemnie wybijacie było nie lada frajdą, chyba nawet większą niż zabijanie Was w głosowaniu mafii xD
A jak próbowaliście odkryć autora laurki, to był dopiero cyrk :D Byliście gotowi podejrzewać każdego, ale prawdziwego autora chyba nikt nie wymienił :P Chociaż do dziś nie wiem, czemu nie zabiliśmy Fallen po tym jej poście, który podał MPS.. Chyba byliśmy za bardzo tchórzliwą mafią, trochę wstyd :P Ale gratuluję Wam wygranej. Widać było znaczącą poprawę w porównaniu do pierwszej edycji. W następnej będzie z pewnością jeszcze lepiej :) |
O, Fallen, mam pytanie :D W jakiej kolejności nas wykryłaś? xD Bardzo mnie to interesuje :P
Na początku zabiliśmy motykę, bo uznaliśmy, że to dobry gracz. Potem ja chciałem Yuki, ale wyszło inaczej :P Wasze pomysły, że np. zabijamy starych mafiosów, to nieprawda. Po prostu tak się złożyło, że dwie pierwsze zabite osoby były z pierwszej mafii, ale to nie miało nic do rzeczy. Z Yuki to też był czysty przypadek, nie planowaliśmy jej pogrążać :D Po prostu ona wytypowała kilka razy tych ludzi, których my zamierzaliśmy już wcześniej zabić :D Evera [wybacz xD] nie uważaliśmy za zagrożenie, dlatego ocalał ;)) Pewnie gdyby nie Fallen, dalibysmy sobie radę :D Dopóki się nie pojawiła, wszystko szło świetnie :> EDIT: Apo, też mu nie wybaczę 3 |
Gratki dla was, szkoda że nie było mnie do końca ale cóż :(. Poradziliście sobie i wygraliście. W sumie wygraliśmy wszyscy - mieszkańcy. Poznałam was od innej strony i bardzo się cieszę, że wzięłam w tym udział. Oduczyłam się pisać "xd" żebyście mnie nie daj boże posądzali po akcji z laurką. Było miło ale się skończyło :( Czekam na następną edycję:D
EDIT: Fallen właśnie, a kogo w ogóle sprawdzałaś :D |
I tak o to triumf mieszkancow okazal sie faktem. Teraz mozecie pochowac poleglych miastowych :D Brawia dla mafii, mimo ze typowalem celnie, ukrywaliscie sie lepiej niz wasi poprzednicy. No i brawa dla Fallen, jeszcze przed gra sobie powiedzialem, ze gdyby trafila mi sie rola catta, to gralbym podobnie :D Tyle ode mnie :)
|
Cytat:
Cytat:
|
redmoon, właśnie dlatego odezwałam się dopiero wtedy, gdy Was odkryłam; napisałam Wasze nicki i gdybyście mnie zabili, podejrzenia spadłyby na Was xDDD
Najpierw odkryłam Dianę, potem MPS'a, Apocalypsę, kędziorka i na końcu redmoona :D e; sprawdzałam między innymi Alexandrę, Privilege, Bjork i Qwerty'ego, którego udało mi się uratować :P |
Yuki, nie zginęłabyś, bo cały czas ktoś Ci się wpychał w kolejkę na rzeź :D
No i Red na końcu wytypowany xD Serio tak dobrze się ukrywał? :P |
Hihi, to mafia okazała się bardziej dobroduszna niż mieszkańcy w moim przypadku :P
W każdym razie dziękuję wszystkim za grę! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |