![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Cytat:
Jedyne miasta z dużą wolną powierzchnią to Twinbrook i Riwerview wiec może tam ? A Zostają jeszcze jelenie, bo mam nadzieje, że ich nie usuną |
już sobie wyobrażam: podjeżdża gościu na koniu, parkuje, zsiada i idzie na impreze do kujona xD może w bp nie będzie takich zwierząt typu konie czy jelenia, a będę na przykład szopy grzebiące w śmietnikach.
|
Wiecie może, czy istnieje już jakiś screen z jednorożcem?
|
BP ma symbol miasta, a pozostałe otoczenia mają symbol domków (osiedle, bądź wioska). Może Twórcy gry wezmą to pod uwagę i w BP będzie ograniczona liczba dzikich\bezpańskich zwierząt.
|
Ja nie wyobrażam sobie, aby ktoś jeździł konno w centrum Bridgeport, ale już na wzgórzach tak, więc myślę, że konie będą w każdym mieście
|
Po co w ogóle są te oznaczenia na ikonach światów (wioska, miasto)?
To w ogóle nie jest potrzebne. Nic nie wprowadza do rozgrywki. |
Zdjęcia świetne ! Te konie mają chyba dwie wielkości, bo np. ten złotawy z czarną grzywą i ten pod jezdzcem są olbrzymie w porównaniu z zsiwkiem i srokatym (łaciatym) a na pewno w porównaniu ze zrebakiem ;P ...Tak poza tym może to zależeć od wieku, co nie ? Albo od rasy.A dalmatyńczyk ma super krótki pysk, mimo to widać jaka to rasa, więc w CAP będzie jeszcze więcej opcji.Nie mogę sie już doczekać ! Chcę już w to grać !
Konie są naprawdę super, owczarek niemiecki i kot dopracoeane, a te opadłe liście - super ! Zaczynam się bać , że dodatek z porami roku nie wyjdzie, skoro już tutaj widać krajobraz jesienny... |
Cytat:
piękna ta nowa okolica :D |
nie wiem czy widzieliscie, ale wstawie jak co filmik ktory znalazlam na youtube o sims 3 pets :)
http://www.youtube.com/watch?v=3EpXMM42txA |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:41. |