TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

Lilliana 21.06.2011 11:34

Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?

Po zainstalowaniu gry na nowo po długiej przerwie na simsy gram z reguły maksisowskimi rodzinami. Ich życie wygląda jak wenezuelska telenowela.
Często są rozstania, intrygi, tajemnice, zdrady, często też rodzą się dzieci :D wszytko jednak w granicach normy. I chyba póki co każdy sim (nawet taki po wielu przejściach) odnalazł spokój i szczęśliwe życie :)
tak jak Honoriusz Próchno, który odszedł do młodej kobiety (Janki Moniak) wybudował dom i mieli córke. Jedyny mius to taki, że nie dowiedział się przed śmiercią, że Janka była w ciąży.

Arisane 27.06.2011 14:40

Cytat:

Napisał Artusek (Post 271423)
Moi simowie zwykle maja zloty wskaznik aspiracji. Rzadko mi sie udaje zeby kazdy w rodzinie mial platynowy (no chyba ze moj sim sam mieszka).

Ja raz utrzymałam 3 studentkom platynowy na raz z pomocąboolpropa, a żeby nie odbiegać od tematu zagłosowałam na normalne życie, bo raczej tak wygląda życie moich simów.

Brigit 30.06.2011 10:18

Wszystko zależy od tego, jaki mam nastrój. A zazwyczaj mam nastrój na wenezuelską telenowelę ;D Nie zmienia to faktu, że często wyżywam się na swoich simach, a wtedy ich życie wcale nie wygląda różowo...

Fisia 29.07.2011 17:22

Czasem robię takie rodzinki, a czasem takie :) Ale to chyba oczywiste, że w mojej ulubionej rodzince Smowie mają luksus i w ogóle. Nie torturuję ich (jak to ma miejsce w niektórych moich rodzinkach...) simowie w małżeństwie nie zdradzają siebie nawzajem, dzieci nigdy nie zabiera opieka społeczna, a aspiracja zawsze jest platynowa :). Często wyjeżdżają na wakacje, po prostu jest niemożliwie pięknie. Właściwie to zbieram dla nich jak najwięcej różnych dobrych wspomnień i rozbudowuję drzewo genealogiczne. No i robię im focie, jak np. przytulają się pod obłokami... Oczywiście od czasu do czasu trzeba kogoś zabić, bo głupio wygląda drzewo całe kolorowe, a miasto zapchane jedną podzieloną rodziną. A na innych rodzinkach robię eksperymenty, np. raz dodałam Panią Zadecką do rodziny, zrobiłam ją na zombie (nie miała tej typowej skóry dla zombie) a potem odmłodziłam do nastolatki. Albo moja jedna Simka rozkochała w sobie 10 simów, niestety te starsze miłości przyłapywały ją na zdradzie. Czasem moich Simów porywają kosmici, ale dość rzadko (taa, dokładniej 3 razy). W ogóle robię czasem rodziny z modelkami, co mają prezentować moje pobrane ubrania xd. Ale ogólnie moi Simowie mają luz, chyba że mam jednego w rodzinie, to wtedy nie mam statycznych potrzeb, a wskaźnik aspiracji maleje.

shan 29.07.2011 20:21

Moda na sukces! :D

Fleur Rebelle 21.08.2011 22:23

generalnie mają skomplikowane życie uczuciowe i to przeważnie facet jest tym złym, który zdradza żonę... xD Pokojówka, wampirka z Przedmieścia, sąsiadka... mnóstwo dzieciaków ;D

miłośniczka zwierząt 03.04.2013 13:04

U mnie życie moich simów jest dosyć normalne czasami wprowadzam zdrady. Czasami tworze 1 simkę i ona ma np. 5 dzieci z różnymi simami. W jednej mojej rodzince mąż zdradza żonę a żona męża. I żadne znich o tym jeszcze nie wie ;).

Tenebris 17.07.2013 09:14

Moi simowie mają raczej normalne życie. Lubię ich ze sobą swatać potem zaręczyny, ślub, dzieci i.. zajmuję się inną rodziną. :D

MrSiM 26.01.2014 22:01

U mnie jak już to telenowela na całego, każdy z każdym się wymienia partnerami, kłótnie, walki, a nawet morderstwa. Ogólnie sporo intryg i zdrad.

redmoon 28.01.2014 15:25

Ja lubię robić obozy koncentracyjne, dręczyć, palić i mordować simów. A tak to patologia i telenowela.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28.