![]() |
Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?
Po zainstalowaniu gry na nowo po długiej przerwie na simsy gram z reguły maksisowskimi rodzinami. Ich życie wygląda jak wenezuelska telenowela.
Często są rozstania, intrygi, tajemnice, zdrady, często też rodzą się dzieci :D wszytko jednak w granicach normy. I chyba póki co każdy sim (nawet taki po wielu przejściach) odnalazł spokój i szczęśliwe życie :) tak jak Honoriusz Próchno, który odszedł do młodej kobiety (Janki Moniak) wybudował dom i mieli córke. Jedyny mius to taki, że nie dowiedział się przed śmiercią, że Janka była w ciąży. |
Cytat:
|
Wszystko zależy od tego, jaki mam nastrój. A zazwyczaj mam nastrój na wenezuelską telenowelę ;D Nie zmienia to faktu, że często wyżywam się na swoich simach, a wtedy ich życie wcale nie wygląda różowo...
|
Czasem robię takie rodzinki, a czasem takie :) Ale to chyba oczywiste, że w mojej ulubionej rodzince Smowie mają luksus i w ogóle. Nie torturuję ich (jak to ma miejsce w niektórych moich rodzinkach...) simowie w małżeństwie nie zdradzają siebie nawzajem, dzieci nigdy nie zabiera opieka społeczna, a aspiracja zawsze jest platynowa :). Często wyjeżdżają na wakacje, po prostu jest niemożliwie pięknie. Właściwie to zbieram dla nich jak najwięcej różnych dobrych wspomnień i rozbudowuję drzewo genealogiczne. No i robię im focie, jak np. przytulają się pod obłokami... Oczywiście od czasu do czasu trzeba kogoś zabić, bo głupio wygląda drzewo całe kolorowe, a miasto zapchane jedną podzieloną rodziną. A na innych rodzinkach robię eksperymenty, np. raz dodałam Panią Zadecką do rodziny, zrobiłam ją na zombie (nie miała tej typowej skóry dla zombie) a potem odmłodziłam do nastolatki. Albo moja jedna Simka rozkochała w sobie 10 simów, niestety te starsze miłości przyłapywały ją na zdradzie. Czasem moich Simów porywają kosmici, ale dość rzadko (taa, dokładniej 3 razy). W ogóle robię czasem rodziny z modelkami, co mają prezentować moje pobrane ubrania xd. Ale ogólnie moi Simowie mają luz, chyba że mam jednego w rodzinie, to wtedy nie mam statycznych potrzeb, a wskaźnik aspiracji maleje.
|
Moda na sukces! :D
|
generalnie mają skomplikowane życie uczuciowe i to przeważnie facet jest tym złym, który zdradza żonę... xD Pokojówka, wampirka z Przedmieścia, sąsiadka... mnóstwo dzieciaków ;D
|
U mnie życie moich simów jest dosyć normalne czasami wprowadzam zdrady. Czasami tworze 1 simkę i ona ma np. 5 dzieci z różnymi simami. W jednej mojej rodzince mąż zdradza żonę a żona męża. I żadne znich o tym jeszcze nie wie ;).
|
Moi simowie mają raczej normalne życie. Lubię ich ze sobą swatać potem zaręczyny, ślub, dzieci i.. zajmuję się inną rodziną. :D
|
U mnie jak już to telenowela na całego, każdy z każdym się wymienia partnerami, kłótnie, walki, a nawet morderstwa. Ogólnie sporo intryg i zdrad.
|
Ja lubię robić obozy koncentracyjne, dręczyć, palić i mordować simów. A tak to patologia i telenowela.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |