TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11230)

madziaq 18.09.2005 16:59

sprzedac arcydzielo albo powiesc mnie sie podobaja. apropos obawo-pragnien, to mialam zostac wampirem i w obawach i w pragnieniach.

niektore sa takie banalne, jak, np. ogladac tivi, a inne np. miec 20 kochankow takie... za duze :D

w aspiracji pogon za bogactwem nie podobaja mi sie ciagle pragnienia: kupic cos tam... po co mi 4 stoly???

Scarlet_Dragon 19.09.2005 16:35

Najgłupsze pragnienie:Zdobyć Najlepszego Przyjaciela
Najlepsze pragnienie:Bara-Bara :P
Najgłupsza obawa:Zobaczyć karaluchy :D
Najbezsensowniejsza obawa:Mieć Wroga (Raz miałem taką)

Vanillienné 20.09.2005 11:21

Cytat:

Napisał madziaq
sprzedac arcydzielo albo powiesc mnie sie podobaja. apropos obawo-pragnien, to mialam zostac wampirem i w obawach i w pragnieniach.

niektore sa takie banalne, jak, np. ogladac tivi, a inne np. miec 20 kochankow takie... za duze :D

w aspiracji pogon za bogactwem nie podobaja mi sie ciagle pragnienia: kupic cos tam... po co mi 4 stoly???

Zostać wampirem? A jaką miałaś aspirację?

Mnie tam wszystkie pragnienia wkurzają...

sasha fierce 20.09.2005 14:24

Nie ma znaczenia jaka jest aspiracja, wystarczy, że danego sima będą pociągać wampiry. A to już da się ustawić jeżeli masz NŻ.

Vanillienné 20.09.2005 14:47

Moją simkę pociągają wampiry, a żadnych takich pragnień nie ma. W każdym razie, wydaje mi się że to Poszukiwanie przyjemności.

madziaq 20.09.2005 15:32

Cytat:

Napisał Vanillienné
Zostać wampirem? A jaką miałaś aspirację?

aspiracja nauka. takie simy sa strasznie ciekawskie :P

Anex:) 30.09.2005 13:16

Cytat:

Napisał _Toxic_
Jakie uważacie za najbardziej bezsensowne i najciekawsze marzenai i obawy?? ja uważam że najciekawszym marzeniem jest "mieć 10 dzieci" a naj bezsensowniejszym "zjeść płatki " a obawy nie ma według mnie ciekawych eheh :D

A ja uważam,że najbezsensowniejsza obawa to "zmienić pieluchy"
:D a najciekawsze pragnienie to zaprosić kogoś :D

Alien X 30.09.2005 14:30

Najgłupsza obawa-posprzątać (czy jakoś tak) :| :O
Najgłupsze pragnienie-poznać kogoś nowego (no bo mój sim miał ogrooomną liste kontaktu, że ciężko znaleśc kogoś, kogo szukam, a jeszcze on marzy o nowym ktosiu :P )

A najlepsze pragnienie?-zostać porwany przez UFO :P
Najlepsza obawa- wpadka z pęcherzem. No i jak mój sim miał taką obawę, ale zlał się w ostatnie 3 simowych minut imprezy, więc troszkę się z tym pospieszył... No i to się stało w łazience! Ciekawe, czy goście o tym wiedzą? :P I impreza upadła z "balangi" do "klęski" czy jakoś tam :( :con:

Lizzie8 01.10.2005 09:07

Hmmmm........

Najciekawszy- moze.... :wacko: miec ufo bliznieta (raz tak mialam, lecz niebylo napisane bliznieta tylko "miec dziecko ufo" czy cos takigo)
najbezsensowniejszy- "miec dziecko" w tym samym momencie kidy w obawach masz "miec dziecko" To co mam zrobic? Miec to dziecko, c zy nie? Tak i tak wyjda mi ujemne punkty i dodatnie :con:
eeehhhh... najglupsze- macie racje, karaluchy i pieluchy to sa najglupsze.

Kass 22.04.2006 09:29

Yhym...

Najciekawsze pragnienie:wygrać ze śmiercią , najgłupsze: zjeść płatki
Najciekawsz obawa:Przyłapać na zdradzie, najgłupsza: ktoś nie chce rozmiawiać :wacko:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:18.