TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11920)

mar(tunia) 26.05.2005 09:11

Cytat:

Napisał kate15
a czy u kogoś z was działa ten kod? przez kogoś wcześniej podany : twinzr2cute lub twinsr2cute ;(

U mnie niestety nie. Nie wiem, może mam coś z grą, ale wątpie... nigdzie wcześniej nie widziałam tego kodu...

Selena 26.05.2005 14:32

Ja mam taki przepis. Ale konkretnie to zależy od instalacji gry. Raz miałam zainstalowane i moja Simka jadła same zrowe rzeczy, w większości "sałata szefa kuchni" i rodzili się chłopcy. A gdy jadła takie jak spagetti, hoddogi, hamburgery, to dziewczynka. Innym razem instalowałam to była to samo, tylko, że odwrotnie. Przyz drowym żywieniu była dziewczynka. I wtedy właśnie trafiły mi sie pierwszy raz bliźniaczki ^^' Jadła wszystko co zrowe, tylko trochę przed porodem (ileś tam) zjadła kanapki z szynką i pojawiły sie komplikacje w postaci bliźniaczek xD :D

mar(tunia) 26.05.2005 16:32

Cytat:

Napisał Selena
Ja mam taki przepis. Ale konkretnie to zależy od instalacji gry. Raz miałam zainstalowane i moja Simka jadła same zrowe rzeczy, w większości "sałata szefa kuchni" i rodzili się chłopcy. A gdy jadła takie jak spagetti, hoddogi, hamburgery, to dziewczynka. Innym razem instalowałam to była to samo, tylko, że odwrotnie. Przyz drowym żywieniu była dziewczynka. I wtedy właśnie trafiły mi sie pierwszy raz bliźniaczki ^^' Jadła wszystko co zrowe, tylko trochę przed porodem (ileś tam) zjadła kanapki z szynką i pojawiły sie komplikacje w postaci bliźniaczek xD :D

Muszę spróbować... Mi się nigdy bliźniaki nie trafiły, chociaż moja simka jadła ile się dało ciasteczek... To chyba kwestia przypadku, a nie specjalnej diety...

Chochliczka 27.05.2005 14:51

hmmm

http://gra.avathar.info/referral.php?r=Chochla

zapraszam pod ten link.. suer rpg xD.
A co do przepisu. ja w TS1 tak robiłam. czesto zmieniałam gdy mi ise twarz nie podobąła xD

davidosss 27.05.2005 18:02

Cytat:

Napisał Dream
No sory Ale jeśli ktoś ma książeczkę albo czasopismo o The Sims 2 to tam jest napisane, że aby urodziła Simka bliźniaki musi podczas ciązy bardzo dużo jeść. Tylko od tego zaleźy. A po drugie nie można urodzić 7 raczków :p Najwięcej dwójkę dzieci :P

Można ale z hackiem!!! Też go chciałbym mieć ale nie wiem z kąd go wziąść ;(
buuuuuuuuuuuuu!!!

ariwle 07.06.2005 23:24

Ja miałam bliźniaki 2 razy więcej się nie odważyłam. Nie miało to nic wspólnego z ciasteczkami, spagetti czy czymś tam jeszcze, u mnie bliźniaki były tylko i wyłącznie wtedy gdy tatuś dzieci od początku obserwował poród (ktoś musi przecież odebrać 1 dziecko). Ale zaznaczam tak był u mnie. Osobiście bliźniaków nie polecam. Jedna wielka katorga, a jeszcze nie daj Boże jak simka ma komórkę, jak tylko przyłoży głowę do poduszki dryńńńńńń, dryńńńńń. :(

Margierytka 08.06.2005 02:24

Cytat:

Napisał kate15
ten kod nie działa !!! wpisuje twinzr2cute albo twinsr2cute i nic ;( a jak jest zły kod to wiem bo okienko sie powieksza i widze dotychczasowe kody! jak ty to robisz?? ;( ;(

Robię tak: wpisuję kod... Wywala mi okienko z poprzednimi cheatami.... Trudno - gaszę je. Następnie każę jakiejś simce postarać się o dziecko. Bez żadnych cheatów normalnie. Brzuszek jej rośnie - hoduję więc wraz z nią tę ciążę - bez żadnych cheatów... I rodzą się bliźniaki. :)

Ciara2 10.06.2005 19:52

Sorry!!nie znam przepis

Nie znam przepisy.ja na niej nie liczę,ale po co liczyc.To jak normalne przypadkowe rodza dziecko.

Kladź 10.06.2005 20:12

bliźniaki

mi się urodziły jak żyłam w biedzie że nie miałam nawet wanny i ten facet nazywał si.ę Mario Lopez :D

Colleen 10.06.2005 20:14

Niewiem czy ktos juz to pisal, bo nie chce mi sie czytac calego tematu, ale to czy urodza sie blizniaki, to zalezy od nastroju i poziomu aspiracji matki. Raz mi sie urodzily blizniaki- chlopczyk i dziewczynka i to bylo straszne. Tyle pracy. Potem w tej samej rodzinie znowu blizniaki. Koszmar.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:52.