TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czego nie lubicie robić w TS2?????? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13349)

FakeYourDeath 08.02.2009 20:08

Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

Cytat:

Napisał Nemezis (Post 951729)
Nie lubię grać brzydkimi simsami xDDDDD

To samo :D

zelkam 08.02.2009 20:39

Ja nawet lubię, dla mnie każdy sim jest ładny, choć na początku nie wydaje sie taki.
a do brzydszych bardziej sie przywiązuję bo są tacy sympatyczni

cherrie 09.02.2009 19:46

wczytywania. zdecydowanie.

Luilo 10.02.2009 15:28

A ja :
Nie lubie zdobywac przyjaciol :x
i uczyc male dziecko zalatwiac sie.

Monitkowa 10.02.2009 15:54

Jak wyżej... wczytywania... jedynki były o to lżejsze

Wampirencja 10.02.2009 16:15

Cytat:

Napisał Luilo (Post 955236)
uczyc male dziecko zalatwiac sie.

O tak, mnie też to wkurza. Prawie do końca czerwony pęcherz a malcowi 1/30 umiejętności się nabija. A najgorsze że potem trzeba wynieść z nocniczka co zostało - przeszkadza jak kodami zaniżam dziecko pęcherz bo zwykle sim nie zdąży wynieść i wrócić ;]

Nie znosze nabijać punktów ostatnich bo to wiekami trwa. Nie lubię też zakopywania dziur po tych [ocenzurowano ;P] bezpańskich psach co mi się w kwaitkach tarzają i zaniżają wartość ogrodu.

Irytuje też trochę jak się gra simem bez kodów i chce się dom rozbudować - auć, stawianie po jednej ścianie dziennie ... Ale ostatnio wolę bez kodów, jakoś przyjemniej sie gra!

I wiecie na co jeszcze ponarzekam? A na stare simy. Nie lubię grać starymi simami. No po prostu. Zazwyczaj zabijam Insiminatorem albo odmładzam ^^"

Upadła Dusza 12.02.2009 11:18

Nie lubie:
- uczyć małych dzieci chodzić, mówić, załatwiać się.
- umawać simów na randki.
- zdobywać przyjaciół potrzebnych do awansu.
- kąpać zwierzaków
- dawać oświetlenia w domu

Nastulka92 12.02.2009 13:11

Ja nie lubię tego co większośc z Was- zdobywania przyjaciół potrzebnych do awansu. Masakra:P

giannanannini 12.02.2009 15:10

ja nie lubie jak w zwierzakach pies naleje na trawnik to rosną chwasty... przecież w normalnym życiu trawa conajwyżej żółknie i nic nie rośnie w tym miejscu... pozniej jest syf i trzeba wyrywać...

nie lubie też zamiawiać jedzienia bo zazwyczaj konczy mi sie w nocy i jak przyjeżdża kurier dzwoni dzwonkiem do drzwi i wszyscy sie budzą i idą mu otworzyc... zanim przestaną się kręcić w kółko to mój sim juz prawie umiera z głodu.

i nie lubie aspiracji typu... mieć 10 dzieci... pokazują mi się jak simka ma 5 dni do emerytury...

ZuuZaa 17.02.2009 08:51

no wlasnie, wczytywanie... zbieranie przyjaciol do awansu, jak sie adoptuje dziecko a pozniej przywoza ci jakies brzydkie, nie lubie grac emerytami, nie lubie grac w duzej rodzinie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:53.