![]() |
Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????
Cytat:
To samo :D |
Ja nawet lubię, dla mnie każdy sim jest ładny, choć na początku nie wydaje sie taki.
a do brzydszych bardziej sie przywiązuję bo są tacy sympatyczni |
wczytywania. zdecydowanie.
|
A ja :
Nie lubie zdobywac przyjaciol :x i uczyc male dziecko zalatwiac sie. |
Jak wyżej... wczytywania... jedynki były o to lżejsze
|
Cytat:
Nie znosze nabijać punktów ostatnich bo to wiekami trwa. Nie lubię też zakopywania dziur po tych [ocenzurowano ;P] bezpańskich psach co mi się w kwaitkach tarzają i zaniżają wartość ogrodu. Irytuje też trochę jak się gra simem bez kodów i chce się dom rozbudować - auć, stawianie po jednej ścianie dziennie ... Ale ostatnio wolę bez kodów, jakoś przyjemniej sie gra! I wiecie na co jeszcze ponarzekam? A na stare simy. Nie lubię grać starymi simami. No po prostu. Zazwyczaj zabijam Insiminatorem albo odmładzam ^^" |
Nie lubie:
- uczyć małych dzieci chodzić, mówić, załatwiać się. - umawać simów na randki. - zdobywać przyjaciół potrzebnych do awansu. - kąpać zwierzaków - dawać oświetlenia w domu |
Ja nie lubię tego co większośc z Was- zdobywania przyjaciół potrzebnych do awansu. Masakra:P
|
ja nie lubie jak w zwierzakach pies naleje na trawnik to rosną chwasty... przecież w normalnym życiu trawa conajwyżej żółknie i nic nie rośnie w tym miejscu... pozniej jest syf i trzeba wyrywać...
nie lubie też zamiawiać jedzienia bo zazwyczaj konczy mi sie w nocy i jak przyjeżdża kurier dzwoni dzwonkiem do drzwi i wszyscy sie budzą i idą mu otworzyc... zanim przestaną się kręcić w kółko to mój sim juz prawie umiera z głodu. i nie lubie aspiracji typu... mieć 10 dzieci... pokazują mi się jak simka ma 5 dni do emerytury... |
no wlasnie, wczytywanie... zbieranie przyjaciol do awansu, jak sie adoptuje dziecko a pozniej przywoza ci jakies brzydkie, nie lubie grac emerytami, nie lubie grac w duzej rodzinie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:53. |