TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Cr@sh 11.01.2004 16:20

Cytat:

Originally posted by Ukash@Jan 11 2004, 05:58 PM
Nikt nie ma fotki zielonego smoczka? ;)
dzis sprobuje wyhodowac takiego bede go obracac kolysac non-stop
Jak mi sie wykluje zielony to pokaze fotke B)

A moj fioletowy jak sie wyklul to spalil kilka drzew w ogrodku ale jak zasadzilem mu kfiatki i dalem ta zabaweczke to byl spokojny

jak go bedziesz obracać, kołysać nonstop to ci sie fioletowy wykluje, nie ma przebacz ;)

Lori 12.01.2004 12:11

smoki są brzydkie i nieznośne ! Opiekowałam sie nim 24 godziny na dobę a on czym mi się odwdziecza ? Pierwszą czynność jaką wykonał to podpalenie kanapy :angry: !

Cr@sh 12.01.2004 20:23

Drodzy bracia i siostry. Oświadczam wam że zielony smok... NIE ISTNIEJE!!!!!! :( :(

Mnie też to zasmuciło i wiem już, że to, że miałem zielonego smoka było nieprawdą, ponieważ najprawdopodobniej miałem smoka żółtego.
A smok zielony nie istnieje, ponieważ:
1: Siedziałem bardzo długo i probowałem różnych sposobów na hodowlę smoków i zawsze wychodził mi Płomyk, Pyritie, lub Pochodnia.
2: Na stronie Elare's Sims jest dodatek o nazwie "KE- Magic Dragon". W jego krótkim opisie znajduje się fragment:
"(...)select which dragon egg you want (red, gold or purple)."
Czyli nasze słynne trio Płomyk/Pyritie/Pochodnia.

Zielony smok przeszedł już do historii, a mnie jest bardzo przykro że tak wam nakłamałem. No ale nie każdy popełnia błędy. Jeżeli czujecie do mnie wstręt za te kłamstwa, możecie to tutaj napisać. A jeżeli dostanę bana od Adminów, nie będę czuł do nich urazy, ponieważ wiem, że sobie na niego zasłużyłem.

Szymon Czerny a.k.a. Cr@sh

lugia 12.01.2004 20:41

Jak można zrobić smoka? Prosze odpowiedzcie! :rolleyes:

galazek 12.01.2004 20:45

Cytat:

Originally posted by lugia@Jan 12 2004, 09:41 PM
Jak można zrobić smoka? Prosze odpowiedzcie! :rolleyes:
Kupujesz u Wampirzycy Wiki smocze jajo za 49 magimonów, Twój Sim przynosi je do domu, a po pewnym czasie smok się wykluwa ;) ;)

Cr@sh 13.01.2004 17:39

HELP!!! Co je ten ************ żółty smok oprócz żabi smakołyków bo zasadziłem mu wszystkie możliwe rodzaje kwiatków i żadnych nie je!!!!!

Szynszyl 13.01.2004 17:47

masz zielonego smoka ??? :huh: :o pokaz fotee :P
P.S moj smok je te zolte kfiatki , no żonkile :D
najlepiej zalozyc mu taki 9-polowy ogrodeczek z nimi i powinien zjeść jak zglodnieje :rolleyes:

Cr@sh 13.01.2004 17:50

XD pomyliło mi sie z żółtym, a jakbyś przeczytał mój popoprzedni post to byś sobie nie robił nadziei :)
ale on nic nie chce jeść tylko ciągle podskakuje że jest głodny :(

Szynszyl 13.01.2004 17:57

:lol: to glupi jest maxis robiac zielonego smoka do screenow przed premiera gry a nawet go potem w nie ma w grze :P :P :angry: :(

Cr@sh 13.01.2004 18:18

lol, już zjadł baran jeden :)
szczeże muwiąc ładniejszy kolor był czerwony :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38.