![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43051 - tutaj masz wszystko
|
Ale przecież przez ten teleskop nie mogą porwać kosmici.Przynajmniej tak czytałam.
|
Przez ten czyli jaki? Przez każdy teleskop mogą sima porwać kosmici. Albo to po prostu cuda Maxis. ;)
|
To znaczy ja myślę że:Bella Żyłą sobie w miłowie.Jej mężem bym Motrimer Ćwir.Ta wzięła romans z Donem a kiedy patrzała przez teleskop została porwana przez Kosmitów i dziwnym trafem znalazła się w dziwnowie.taka jest moja wersja.
|
Zdarza się, szczęśliwy traf. Bellę w Miłowie można spotkać, ale rzadko i to nie jest żadne odkrycie.
|
Chodzi mi o to że przez tani teleskop(taki jak na zdjęciu) nie mogą porwać kosmici.Tak czytałam na wszystkich blogach poświęconych grze the sims 2 (na jakich byłam).
|
Cytat:
|
Nie mogę temu zaprzeczyć ponieważ nie próbowałam przez tani.Kierowałam się zdaniami innych graczy,ale jeżeli piszecie że można to jutro sprawdzę na simce.
|
A nawet jeżeli porwali ją kosmici to widzicie na tym zdjęciu jaką pozę ma Don L.
|
W czacie prowadzonym przez projektantów na temat nowego dodatku 'Osiedlowe Życie' było takie pytanie:
"becki (Aug 7, 2008 12:13:41 PM) Czy nowe sąsiedztwo Zatoka Belladony ma coś wspólnego z Bellą Ćwir? MaxoidScott (Aug 7, 2008 12:13:41 PM) To największa tajemnica w życiu Simów. Nieprawdaż? Z pewnością w centrum miasta jest wspaniały posąg... " Czy to może oznaczać, że Bella Ćwir jest tym posągiem o.O, czy to nie ma nic wspólnego z pytaniem...? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:01. |