![]() |
Odp: The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!)
A ja juz myślałam raz ze po moim simie .
A tu ktoś go rozmroził.../ |
Podsumuję xDee
Można : - Z nagród aspiracji wybrać sobie pogodomierz xD - Zajmować się drzewami owocowymi : cytryny, jabłka, pomarańcze - Sadzić owoce i warzywa - Wybudować szklarnię - Zdobywać rangi ogrodnictwa i wędkarstwa - łowić ryby - robić soki - Wybierać ubranie wierzchne - zmieniać pory roku - zmieniać pogodę - czytać w gazecie prognozę pogody - w telewizji można oglądać pogodę :P - Od czAsu do czasu odwiedzi nas przesłodki PINGWIN - Można stać się simroślą - grać w nowym otoczeniu - Kwitnące wzgórza - można dołączyc do klubu ogrodników - jest wiele nowych obiektów! |
Zapomniałaś dodać, że gdy jesteśmy nowi w CPR i chcielibyśmy dołączyć do klubu ogrodnika to on sam czasem do nas przyjdzie - to dla tych, którzy nie czytają gazetki dołączanej do gry.
|
Kroffka- dodajmy jeszcze, że możemy ulepić bałwana, zrobić orla na śniegu, czy rzucać się śnieżkami.
*** Aaa! 200 post! :D |
Moje rośliny ciągle chorują, mimo, że o nie dbam. Z niektórych coś kapie, jak na to zaradzić? Często bywa tak, że roślina jest chora, a nie można nic zrobić.
Czy owoce należy zbierać zaraz gdy się tylko pojawią na drzewie? |
Kavala - Twój sim musi mieć złotą rangę ogrodnictwa, wtedy będzie mógł rozmawiać z roślinami i ich stan się polepszy.
Co do kapania z roślin - są po prostu za bardzo podlane (albo za często Twój sim je podlewa, albo masz popsuty zraszacz, albo długo padało). |
nie mam sniegu na ziemi niby pada ale go nie widac
|
Cytat:
jak ja grałam to przez cała zime tylko pare simowych godzin mogłam sie cieszyć lepieniem bałwana ;) bo jak szybko śnieg sie pojawia tak i znika |
zawsze mozna sobie zmienic pogode za pomocą maszyny pogody (?), jest dostepna w nagrodach aspiracji. u mnie zawsze duzo pada sniegu, ale bardzo rzadko ;]
|
U mnie za to dużo strasznie śniegu napada;p zawsze.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:45. |