![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
Musisz go kupić ;) Tak mi się wydaje, bo ja tej opcji nie używam często. Możesz też wpisać kod boolProp Testing CheatsEnabled true będąc w ekranie sąsiedztwa (np. Miłowo) wejść do danej rodzinki, i podwyższyć simowi poziom zainteresowań.
|
U mnie sie zrobiło cos dziwnego , bo tam gdzie jest ile jeszcze dni zostalo do konca danej pory roku to sa ikonki pór roku i ja mam tak : Zima,Wiosna,Jesień,Zima .... A gdzie lato? jeszcze nie skonczyla mi sie wiosna a simsy cpr kupilam dopiero wczoraj ale nartwie sie bo bardzo lubie lato i chciala bym zeby bylo licze na szybką odp.
|
W otoczeniu jak masz na górze ikonki, np. NS - aby iść na studia, to do CPR masz takiego kwiatka. Klikasz to i ustawiasz sobie pory roku ;)
|
Acha dziex
|
Cytat:
Niestety nie umiem tego zrobić. Kupić go nie można nawet na parceli publiżnej nie ma magazynów :( Bez podniesienia poziomu zainteresowań nie można wysoko awansować :( jestem w kropce. Kod wpisałam, ale jak potwierdziłam go enterem to nic się nie stało. Pomocy ;( |
Na niektórych parcelach publicznych powinny być. A może spróbuj przebudować którąś z parcel publicznych i dodaj do niej magazyny. Bo dokładnie nie pamiętam gdzie, ale kiedyś kupiłam taki magazyn. A i bez podwyższonych zainteresowań da się osiągnąć wysoki stopień w karierze.
|
Cytat:
|
|
Ja tam czegoś takiego nie widziałam. Może jest jakiś hack, ale kodu raczej nie ma. Chyba że boolPropem... Ale wątpię - raczej takiej opcji tam nie ma. Więc albo hack, albo nic ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43. |