TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2: Cztery Pory Roku - Masz pytanie? Zadaj je tu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35618)

psychickid 04.12.2007 17:10

Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!

Musisz go kupić ;) Tak mi się wydaje, bo ja tej opcji nie używam często. Możesz też wpisać kod boolProp Testing CheatsEnabled true będąc w ekranie sąsiedztwa (np. Miłowo) wejść do danej rodzinki, i podwyższyć simowi poziom zainteresowań.

Kociara 04.12.2007 18:49

U mnie sie zrobiło cos dziwnego , bo tam gdzie jest ile jeszcze dni zostalo do konca danej pory roku to sa ikonki pór roku i ja mam tak : Zima,Wiosna,Jesień,Zima .... A gdzie lato? jeszcze nie skonczyla mi sie wiosna a simsy cpr kupilam dopiero wczoraj ale nartwie sie bo bardzo lubie lato i chciala bym zeby bylo licze na szybką odp.

stagnacja 04.12.2007 18:56

W otoczeniu jak masz na górze ikonki, np. NS - aby iść na studia, to do CPR masz takiego kwiatka. Klikasz to i ustawiasz sobie pory roku ;)

Kociara 04.12.2007 19:33

Acha dziex

Ochra 10.12.2007 20:19

Cytat:

Napisał Nikita
Musisz go kupić ;) Tak mi się wydaje, bo ja tej opcji nie używam często. Możesz też wpisać kod boolProp Testing CheatsEnabled true będąc w ekranie sąsiedztwa (np. Miłowo) wejść do danej rodzinki, i podwyższyć simowi poziom zainteresowań.

Niestety nie umiem tego zrobić. Kupić go nie można nawet na parceli publiżnej nie ma magazynów :( Bez podniesienia poziomu zainteresowań nie można wysoko awansować :( jestem w kropce. Kod wpisałam, ale jak potwierdziłam go enterem to nic się nie stało. Pomocy
;(

psychickid 10.12.2007 20:47

Na niektórych parcelach publicznych powinny być. A może spróbuj przebudować którąś z parcel publicznych i dodaj do niej magazyny. Bo dokładnie nie pamiętam gdzie, ale kiedyś kupiłam taki magazyn. A i bez podwyższonych zainteresowań da się osiągnąć wysoki stopień w karierze.

Rëñáës 11.12.2007 07:46

Cytat:

Napisał Ochra
Niestety nie umiem tego zrobić. Kupić go nie można nawet na parceli publiżnej nie ma magazynów :( Bez podniesienia poziomu zainteresowań nie można wysoko awansować :( jestem w kropce. Kod wpisałam, ale jak potwierdziłam go enterem to nic się nie stało. Pomocy
;(

Żeby kod zadziałał musisz kliknąć shift i poprzesuwać. (Chyba, choć nie jestem pewien spróbuj)Lub kup odpowiedni magazyn do zainteresowania.

dziulka_pikna 16.12.2007 09:11

.:WiLa:. 17.12.2007 15:44

Mam pytanie związane nie tylko z CPR, ale nie chciałam zakładać nowego tematu. A mianowicie, czy jest możliwość zmiany znaku zodiaku w trakcie gry? Jest na to jakiś kod?

psychickid 17.12.2007 15:55

Ja tam czegoś takiego nie widziałam. Może jest jakiś hack, ale kodu raczej nie ma. Chyba że boolPropem... Ale wątpię - raczej takiej opcji tam nie ma. Więc albo hack, albo nic ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:43.