![]() |
Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!
Na innym forum ostrzegałem, to tu też ostrzegę innych. ;) Nie grajcie w Podróże z InSIMenatorem, nie ma tych fajnych opcji na plaży, typu opalanie się, budowanie zamku z piasku i podziwianie widoków morza. Także trzeba sobie usun±ć. :P
|
czy co¶ wiadomo o nowej wersji Inseminatora, który będzie współgrał z podróżami.
|
a co daje ten insemitor??
|
Sorry za offtopic ale ile kosztuje ten dodatek?
Edit: Chryz.Złocisty : Thanks :) |
Widziałam je w EMPIKU w centrum Katowic na Mickiewicza.
Kosztowały 79,99 =d |
A ja kupiłam w Media Markt za 69,90zł
|
Ja zamówiłam sobie już jaki¶ czas temu na allegro za 60 zł :P Gra podoba mi się najbardziej ze wszystkich poprzednich dodatków :)
|
We wrocławskim Empiku można było grę dostać już wczoraj za 69,90 zł.
Mam tylko takie pytanie: da się na wakacjach zmieniać okolicę? Np. jestem w Trzech Jeziorach (czy jak to się zwie) i bym chciała wyjechać na ten ichsiejszy Daleki Wschód. Nigdzie nie mogę znaleĽć tej opcji. |
Bo chyba nie ma. Można zmienić miejsce (hotel) ale okolicy nie. Można tylko klink±ć na telefon i wybrać opcję: Koniec wakacji. I potem z domu pojechać na ten wschód.
*A wie kto¶ może, czy gablota na biżuterię jest w trybie kupowania, np. jak się robi sklep? Z góry dzięki... |
Gabloty na bizuterie nie widziałam,moze jest moze nie, ale s± takie wykadane na stół np.Podobne były w the sims 1.
Wiem że to jest w trybie budowania na parceli publicznej,ale nie wiem czy w prywatnej tez. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:14. |