![]() |
Odp: Która gra z seri the sims 2 jest najlepsza?
Tak w Na Studiach możesz nie grać swoim studentem. Grasz normalnie w rodzinę, a jego tam po prostu nie ma :) Aha i z tego co wiem nowe kariery nie są tylko dla tych co ukończą studia- normalnie dla wszystkich.
Cztery pory roku- dlaczego twoje simy mają zwariować? ( o tak uważaj na grad i pioruny- tak pozbyłam się dwójki simów) Naprawdę zrobisz jak zechcesz. Jak dla mnie wszystkie dodatki są dobre. może w wyborze pomoże ci ankieta wyżej zamieszczona? |
Nie dzięki dobrze znam jakie wyniki będą ale wiesz co Osiedlowe Życie tak jak dla mnie prawie to samo co Abrakadabra nie miałem tego dodatku do The Sims 1 i bardzo tego żałuje.
Ponoć w Osiedlowym Życiu jest coś w rodzaju parku piaskownice karuzele. A czy w Na studiach sim może zabrać innego sima na Studiach i czy ta nowa grupa wiekowe to sim musi skończyć i stać młodym dorosłym czy to się dzieje automatycznie? |
Cytat:
Cytat:
|
A telefon komórkowy i mp3 to wiem,że się kupuję na parceli publicznej oczywiście w na Studiach i z tego co wiem czy to działa jak zwykły telefon w domu tak?
coraz bardziej mnie to interesuję. |
Tak, możesz dzwonić i odbierać telefony bez potrzeby kupowania stacjonarnego. Klikasz na simie i po sprawie :P
PS. Można kupować także grę przenośną. Cytat:
|
Teraz widzę już trzy dodatki które bym kupił z trzech powodów
Na Studiach a powodem jest,że mam w Miłowie nastoletnią córkę z rodziny Lupin Zwierzaki tu powodem jest wielka rezydencja i dużo chwastów i drzew świetne warunki by przyszedł do mnie wilk i jakieś psy i koty też by miały dobrze oraz trzecim dodatkiem jaki widzę jest Cztery Pory roku powód jest taki,że w tej rezydencji i na Weronie mógłbym założyć ogród usunął bym basen ,żeby trochę zostawił i usunął bym niepotrzebne rzeczy do których nie mogę usunąć ani moveobjects on są to niepotrzebny fotel koło kręgielni i zniszczony domek dla lalek. P.S Czy uprawianie ogródka wzrasta entuzjazm wobec natury? |
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że tak! (nie miałam nigdy połączenia CPR i CW)
|
Może nie w tym temacie ale muszę wam oznajmić sie,że wreszcie pozbyłem sie tego dziecko ufo wyłączyłem kod na starzenie się świeczki zgasła i stała sie małym dzieckiem i ją zabiłem i znów jesteśmy w czwórkę ale pojawił się nowy problem nie wiem czy napisać w tym temacie gdzie chce uzyskać podpowiedź o nowym dodatku.
Nie mogę usunąć fotela i zniszczonego domku lalek jakby tego było mało to moje simy w Weronie rodzina Hakiel gdy tylko wyjdzie na zewnątrz to zaskakuje jakiś przedmiot hmmmm wcześniej miałem grób który wziąłem z przedmieścia i ten grób zamienił się w urnę czy to od tego może spowodać non stop zaskakiwania wracając do tematu. czy mogę podglądać moją studentkę która idzie na wykłady? |
Cytat:
|
Wiedziałem ale są sale lekcyjne czy coś w tym stylu?
a czy w Na Studiach można zabierać kolegę koleżankę bo dla Lily znalazłem chłopaka i nie wiem czy będę mógł. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00. |